Yaşadığım ufak çaplı arıza :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yaşadığım ufak çaplı arıza :(

HalilBildirici link' Alıntı:
Ayni arizayi 2-3 saat once bende yasadim

Bir arkadasimi bekliyordum ve kontagi kapattim daha sonra arkadasim geldiginde marsa bastigimda araba calismadi ve sayin Mertin ekledigi fotograflarda ki uyarilari aldim hemen Opel Assistance i aradim ve arizayi tarif ettim onlarda servis gondericeklerini fakat İstanbul trafigi yuzunden 1 saatten uzun surubilcegini soyledir bende kendim takviye yapsam bi sikinti olur mu diye sordum onlarda yok olmaz diyince tepe nautilus a kosup takviye kablosu aldim ve takviye yaptik suan icin araba garajda duruyor umarim yarin obur gun her hangi bir sikinti yasamam.

ևok geçmiş olsun.  :(

Ben bu sorunla ilk kez karşılaştığımda Opel Assistance tarafından yolda kaldığım yerde takviye yapıldı ve ertesi gün kontrol amaçlı servise gittim.
Serviste tüm ölçümler, testler yapıldı ve sonuç;

''Akünüz canavar gibi çalışıyor'' oldu.  walll

Bende buna güvenerek hiç kafamı takmadan aracımı kullanmaya devam ettim. Ta ki 2 gün sonrasına kadar.  madd

2 gün sonra akü probleminden yine yolda kalınca garantiden değişim talep ettim ve o gün bu gündür aracımı sorunsuz kullanıyorum.

Aynı sorunu yaşamanız durumunda örnek teşkil eden durumlar olduğundan bahsedin ve akünüzü mutlaka garantiden değiştirmeye çalışın.

Ynt: Yaşadığım ufak çaplı arıza :(

Bende bu aküyle ilgili birşey kafama takıldı 3-4 gün içinde 2 aylığına yurtdısına cıkacagım cevremdekıler arabamın akü kutup baslarını sokmemin iyi olacağını söyledi bence gerek yok 2 ayda akü bitermi ?

Geri