Ynt: yay hakkında bilgi ve yardım lütfen....
Sn Djfree benim aracımda beyaz ve tavan folyosu yaptırmayı düşünüyorum
mümkünse nerede ve ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
tşkler
[/quote]
Arkadaşlar tavan folyosuna dikkat edin. işin ehli bir yer yapmassa zamanla kalkma, kırışıklık hava kabarcığı vs yapabiliyor. ve kalktığında boyyaıda kaldırma riski mevcut. o sebeple kaliteli bir ürün ve profesyonel uygulayıcıları tercih edin
HaKaN link' Alıntı:[quote author=Djfree link=topic=301.msg2266#msg2266 date=1295346823]
Benim aracım beyaz.Siyah tavan folyosu ve cam filmi yaptırdım şuan harika bi görünümü var.Sırada xenon ve yay kaldı.hele ki yayı öncelik tutuyorum.Öünkü bakınca Yayın eksik kaldığı belli oluyo En yakın zamanda 4cm lik yay alıcam.Ama mümkünse sert olmasını istemiyorum.Araştırıp en konforlusunu bulucam.Buarada bnm gündüz farlarım turuncu yanmakta cok güzel duruyo.Birde plaka ampullerini mtech beyaz ampulle değiştim oda güzel oldu.
Sn Djfree benim aracımda beyaz ve tavan folyosu yaptırmayı düşünüyorum
mümkünse nerede ve ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
tşkler
[/quote]
Arkadaşlar tavan folyosuna dikkat edin. işin ehli bir yer yapmassa zamanla kalkma, kırışıklık hava kabarcığı vs yapabiliyor. ve kalktığında boyyaıda kaldırma riski mevcut. o sebeple kaliteli bir ürün ve profesyonel uygulayıcıları tercih edin