Yay Kısaltma .. ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yayları aman sakın kestırmeyin benden siize bi kaç tawsiye zamanında ben eibach yaylarımı kestırmıstım arac lifte alındıgı zman yaylar yere düşüyodu bunun dısında yolda giderken sanki altımda igne warmıs gibi gidiyodum benı öyle bi sarsıyodukı anlatamam unutmayınki tek awantajı park halinde güzel kesik yayın yol tutusu bile yoktur ama
herseye ragmen yayları kestirmeyi göze alabliyosanz eger
1 amortisörün milleriyle oynanıp kısaltmayıda deneyeblrsnz
2 3.5cm lik spor helezon alıp onu 4.0-4,5 cmde basabilirsinz (namistayn yapıyo)

namın yaptıgı amortusorede guvenmıyourm ben

yay sertlestırme olaynı bende yapıyorumm denen amaclı yaptım baktım ol amortusore bır delık actık ıcındekı yagı bosalttım bardaga 20/50 yağı sırıngayla bastım ıcıne kaynakla delıgı kapattım baktım sertlesmıs amortusor :) aynı hesap mıl kısaltma olayına gelınce tamam mılı kısaltırsın orjınal amotusorde bırden basınc yaptıgı zaman o amortusorde cop olur buyuzden bıldıgımız markalardan sasmıyalım nama ıs yaptırıcagıma 2 katını verırım orjınal bır sey alırım en azından ne oldugunu bılırım aracımda ...

adi uzerinde YAYLARI KISALTMA SAKIN AMA SAKIN KISALTMA ;)

Spor diyosan paraya basıp yurtdışından alacaksın öyle cahil cüheyla adamlara kanmayacaksın biz yaptık bişiy olmadı sen de yap diyenle işiniz olmayacak yayı kesmek yoltutusu ıyılestırecegıne kotuleştirir şaselere kulelere zarar verir..yayı kesik bir arabayı asla almayı dusunmem nasıl muamele gordugunun gostergesıdır cunku

şimdi abiler iyi hoş güzelde benim aklıma takılan birşey var... bu yaydan aldık yaklaştı yere diyelim. arabaya fazla kişi binerse bi sıkıntı yaratır mı sürtme falan filan:confused:

orjınal jantta kullanırsan surtme falan yapmaz hans ona gore degerlendırmıs eger ofsetlı bır janta kullanırsan surtme yapabılır dalbumbazlara :D

orjınal jantta kullanırsan surtme falan yapmaz hans ona gore degerlendırmıs eger ofsetlı bır janta kullanırsan surtme yapabılır dalbumbazlara :D

kullanırsam orjinalde kullanırım alçaldı diyelim, e 5 kişi bindi diyelim, şimdi bu yayın sertliğide ona göre mi yani? yol tutuşu daha mı iyi olur bunlarda? :confused:pek anlamıyorum bu işlerden kusura bakma:)

5 kısı bınsende yaylar otururu ama yayın ona gore bır sertlıgı vardır alman muhendısler onuda dusunmusler kafanız rahat olsun pıyasada bır suru eibach cin malı yaylar da var adamlar etiketlerıne baskılara gore yapmıslar ve dıger markalarda mevcut 3 de 1 fıyatına satılıyor bılgınız olsun dun karsılastım bu durumla

5 kısı bınsende yaylar otururu ama yayın ona gore bır sertlıgı vardır alman muhendısler onuda dusunmusler kafanız rahat olsun pıyasada bır suru eibach cin malı yaylar da var adamlar etiketlerıne baskılara gore yapmıslar ve dıger markalarda mevcut 3 de 1 fıyatına satılıyor bılgınız olsun dun karsılastım bu durumla

bilgi için sağol hocam:) peki bunun taktırılması zor birşey mi ? yani sonradan bi sıkıntı yaratabilir mi sonradan?:confused: bide 205-55-16 ya uygun kaç mm lik olur? çok soru sordum ama :D

Son düzenleme:
Geri