Yay tercihi Irmscher??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H&R alın arkadaşlar, şiddetle tavsiye ederim.

Tavsiyeye uyucam zaten ama hala kararsızım 3.5mu 5mi:D araba 1.5 aylık 7.000kmde:D Şimdi 5taksam çok sert ama görüntü mükemmel olucak 3.5ta ideal ama araba zaten leylek:D Bu kadar yol yapan biri için herkes 3.5der hatta takma der ama bilmiyorum hala ne yapıcam:D

Opelteam Mustafa Abi'de 90 HP'lik 1.3 CDTI'lardan var, onun arabaya taktık, konforda azalma olmadığı gibi yol tutuş da mükemmel oldu.

Opelteam Mustafa Abi'de 90 HP'lik 1.3 CDTI'lardan var, onun arabaya taktık, konforda azalma olmadığı gibi yol tutuş da mükemmel oldu.

Peki kaçlık yaylar? 3.5tan hiç korkum yok zaten ama nasıl durur merak ediyorum. Bi fotoğraf falan varmı? Yayları taktıktan sonra yine yüksek kalmasını istemiyorum arabanın bu haliyle offroad bile yapabilirim:D Ve fiestaya göre yol tutuşu çok iyi değil güvenemiyorum fazla hızlı girmeye bi viraja

benimki irmscherin hangi modeli bilmiyorum ama söylenilen gibi sert ancak yol tutuşu ve görünüşü on numra tavsiye ederim.

benimki irmscherin hangi modeli bilmiyorum ama söylenilen gibi sert ancak yol tutuşu ve görünüşü on numra tavsiye ederim.

Bende severim irmscheri yayı olsun body kiti olsun:) bana sıcak bi markadır kendisi her yönden bulmamda sorun değil ama dediğim gibi devamlı araba üstündeyim şu sitede kimsenin benim kadar çok yol yaptığını sanmıyorum bugün arabayı alalı tam olarak 46 gün oldu 18.09.08 cıkışlı yani ve 7000 kmyide biraz geçti şimdi girdim eve, bilmem anlatabiliyomuyum?:D Araba beni yormamalı yani. sert olursa bütün gün bmc kamyonet sürüyomuş gibi olurum. Bu yine az hali 1 hafta araba yattı 20 günde bir yağ değişimini sabitlediğimi biliyorum kmye bakmıyodum bile artık:D Bu arabaya sadece ben bindiğim halde böyle

Aile rekorumuzda 97 vectra b 322binde sattık:D şimdiye kadar en uzun kullandığımız araba kendisi:D Opel böyle bişey işte:)

Kısaca H&R tercihim ama 5mi 3.5mu bakıcaz:)

3,5 yeterli oluyor.

Bende severim irmscheri yayı olsun body kiti olsun:) bana sıcak bi markadır kendisi her yönden bulmamda sorun değil ama dediğim gibi devamlı araba üstündeyim şu sitede kimsenin benim kadar çok yol yaptığını sanmıyorum bugün arabayı alalı tam olarak 46 gün oldu 18.09.08 cıkışlı yani ve 7000 kmyide biraz geçti şimdi girdim eve, bilmem anlatabiliyomuyum?:D Araba beni yormamalı yani. sert olursa bütün gün bmc kamyonet sürüyomuş gibi olurum. Bu yine az hali 1 hafta araba yattı 20 günde bir yağ değişimini sabitlediğimi biliyorum kmye bakmıyodum bile artık:D Bu arabaya sadece ben bindiğim halde böyle

Aile rekorumuzda 97 vectra b 322binde sattık:D şimdiye kadar en uzun kullandığımız araba kendisi:D Opel böyle bişey işte:)

Kısaca H&R tercihim ama 5mi 3.5mu bakıcaz:)
amma çok yol yapıyomşnuz maşşlh walla:)sert gitmez ozman hayırlısı olsun 3,5 iyi durur bnce:)

Teşekkürler bende olmuşken Irmscher diyordum sertse hiç gerek yok bu hali bile sert o zaman HR bakacağım. Yarın ola hayrola bi xenonlarımı taktırayımda =)

Geri