neden o kadar çok yol yapıyosunuz merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla onlardan haberim yok ama arkadaşların hepsi gelmiş Ben dahha atlayamadım şu hazırlığı söylediğim gibi Gelenlerde oryantasyonla ugraşıyodu. Bu arada otopark olayına delirdim Firuz izmir konağının orayı abonelikle değiştirmiş günlük 40 araba girip çıkarken 23 abone olarak değişmiş sayı. Ve hiç bir şekilde almıyo günlük olarak. Highway'deki otoparkta 5 kağıt olmuş fırsat bu fırsat diyip. Geçen koydum oraya, orada takılan sonradan görme mustangli o...... bi eleman var kuzeni bostanlıda oturuyo hatta tanıyorum kuzenini baktım arkadaşlarıyla cekmişler benim arabanın yanına üstüne dayanmışlar 2si kaputta oturuyo üstlerine atlamamak için zor tuttum kendimi bekledim bişey söylesinler diye dik dik baktım demedilerdeGeçen senede yan taraftaki ağaçlı alanda soyuldu araba okulun otoparkıda bitmedi oda 600kağıtmış yıllık deliricem yaa valla otobüsle gelicem artık.
Anladım oryantasyonu 3 sene önce hallettim de daha 2den anca ders alıyoruz .Bak Kır Kahvesi var ya onun en üst otoparkına koyabilirsin bizim dayı var orada 2,5ytl di en son ama yağmurda rezil gibi oluyor . Siyah shelby body-kitli GT yi diyorsan bizim burda oturuyor, yeşil 98 modeli diyorsan güzelyalıda 2 side iyi çocuklardır ama. 600ytl de okul otoparkı için çokmuş ya benim zaten bu dönem 3gün dersim var en temizi gene Angels otoparkı.
Benim dediğim ikiside değil Shelby ile aynı kasa yani gt yine siyah ama shelby body kitli değil. Normal Gt ben diğer mustang sahiplerinin hiç ders çıkışında arabanın yanına gidip ortam yapmaya çalıştıgını görmedim onunki ayrı bi görgüsüzlük. Diğerleri Allah var hiç öyle saçma sapan ortam yapma çabasında değiller. Dayıyı biliyorumda araba durmuyo orda eski arabamı koyuyodum oraya araba yengeç gibi gidiyodu yan yan bi arkadaşın caddyde siyah bi 350Zye girdi orda geçen sene kayma sonucu Bi dahada görmedim 350Zyi