yay!!

ozankumlu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar mrba... benim corsa c ye helezon almak istiyorum,çok araştırdım gerçekten ama bir türlü karar veremedim ne yapacağıma.. benim arabada 16'' lik jantlar var ben şimdi kaç mm almalıyım!! tavsiye edebıleceğiniz şeyler varsa lütfen yazarmısınız??

valla onu bılmıorum ama önemli olan sürtme olurmu 16lık jantları olan corsalarda?

sürtme olması konusunda lastik ebatları önemli.biraz sürterse de camurlukların içlerinden biraz aldırırsınız. bence 3,5cmlik eibach alın.konforu en az bozan yay corsa c lerde

bende 195/45/16 lık lastikler var bende 35mmlik düşünüyorum ama arka taraf sankiçok düşecek gibi gelior!!

jantın ofsetine bağlı birazda sürtme yapabilirde yapmayabilirde yaparsa dodiklerden sürten kısmı traşlatırsan birşey olmaz. forumda araştırırsan görürsün 16 jant ve 3.5 yay takılmış corsa c leri.. saygılar

ben az once hallettim . bariz surtuyordu. benimkiler 205 40 16 jant yanlız. -3.5 cm apex taktım ben. konforu fena değil. yol tutusu muazzam. 2 kere ust uste dodikleri traşlatmak zorunda kaldım. halen daha tam test edemedim. yanlız on lastık te yanlara surtmuyor. uste vuruyor. ona ne yapıcam bılmıyorum.

Geri