abi aracın kaç bijon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lastikleri mecbur değişeceksiniz 17'' janta 16'' jant lastiği olmaz sizin yerinizde olsam da jant ebatını büyütmem biraz önce yazdığım sorunlarla siz de karşılaşırsınız belki daha az olur sorun ama illa karşılaşırsınız üstelik lastik çapı büyüdükçe lastiğin fiyatı da cok yükseliyor o yüzden şayet jant modelinizden yakınıyorsanız 16'' güzel bir jantla sorunu çözer lastik almak mecburiyetinden de kurtulursunuz...misal ben 17!! leri bu hafta değiştirdim aracın direksiyonu pamuk gibi oldu ...arkadaşlar cahilm bu konuda bi sorum var aracım astra h 1300 motor var 16 lık fabrikasyon parmak jantı var eğer 17 yaparsam lastikleride değiştirmek gerekiyor mu ? birde 17ye yükseltirsem aracta bi sorun olurmu konforunda ? kafama göre uzun yola gidiyorm geziorm otobanda köklüyrm gazı malum adanayı bilen bilir yollar köstebek yuvası o yüzden ince yanak lastikler dayanmaz yollara . yay flan değiştirmek istemiorm yere indikçe sürtme olabilio kasislerimiz yok yüksek yapıolar.. 17ye yükseltirsem motor çeker mi lastikleri.
saol dostum bunların hepsini değerlendirmeyealıyorum. saol uğraşıp cevap yazmışsınCem beni dinlersen aracın yayları ve jantları ile aşırı oynama bunun sonucundaki memnuniyetsizlik sana geri dönüşü pahalıya malolan bir uğraş getirir ben de aracımın jantlarını 17'' takmıstım ,sonra ince yanak lastik ve 3.5 cm lik spor yay taktım ondan sonra benim derdim başladı önce konfordan kaybediyorsun,sonra yaptırdığın ön takım en fazla 2-3 ay dayanabiliyor bu şartlara,sonra aracının performansı düşüyor,sonra şanzımanı zorluyor hatta bozabiliyorsun,yakıt sarfiyatın artıyor sana tavsiyem en fazla 16'' ve en az 50 yanak bir jant lastik takımı alıp takman aksi durum seni cok cok üzer biraz daha güzel bir görünüm için bunca sıkıntıya değmez gürültün o kadar çok olur ki aracından soğursun benden söylemesi...
aracın kalkışı ve ivmelenişi daha zor ve geç gerçekleşir heralde o nedenle bi sorun teşkil eder ama bende 5 cm yay ve 17 jant var z rotlarını 2 kere kırdım ön lastikler davlumbaza sürtüyo başkada bi sorun çıkarmadı çok şükür