Yaz lastiği önerisi

Continentali hakkında fikrim yok ama michelin energy de yumuşak bir lastiktir Mehmet hocam.

Şuan piyasanin en iyi lastik gerek sessizlik ve etiket verileri olarak Goodyear EfficientGrip Performance dir.
Lakin memleket yollarina bu lastik fazla dayanıklı olmuyor daha fazla yıpraiyor yumuşak hamurlu olduğu için.O yüzden ya michlen energ veya conti5 alabilirsin bunlar sert lastiktir

Bir çift eskittim bu lastiklerden. Çok memnunum. yağmurlu havada, sıcak havada her türlü yol tutuşu mükemmel. lastik sesi nedir bilmiyorum... bu yaz yine alacağım kış lastiklerini söktüğümde...

ben genelde vectralarda mıchelın görüyorum.vardır bir bildikleri :)

Continentali hakkında fikrim yok ama michelin energy de yumuşak bir lastiktir Mehmet hocam.

Hocam benim lastikler michlen enrg acaip sert ve devamli abs devreye sokuyor yol tutmamasida cabasi ben pek beğenmedim belki michln primecy daha iyidir

Bir çift eskittim bu lastiklerden. Çok memnunum. yağmurlu havada, sıcak havada her türlü yol tutuşu mükemmel. lastik sesi nedir bilmiyorum... bu yaz yine alacağım kış lastiklerini söktüğümde...

Vallahi daha kullanmak nasip olmadı ama iyi olduğu aşikar. Siz kaç km de veya yilda değiştiriniz? Epy dayandii mi

Vallahi daha kullanmak nasip olmadı ama iyi olduğu aşikar. Siz kaç km de veya yilda değiştiriniz? Epy dayandii mi

3 yıl bitti sayılır ortalama 70bin km kullandım, yarısı duruyor daha. daha önce bir çift almıştım 4 lastiğinde aynı olması adına. çünkü arabayı aldığımda önlerle arkalar farklıydı. şimdi önlerdeki goodyearları arkaya takıp önlere yeniden alıcam.

Abi bence ondeki lastiklerin aynisindan al 4 lastik takim olsun yon farki olmaz desen farki olmaz ben herzaman 4 lastigin ayni anda degismesinden yanayim goodyear meclhelin continental brigeston bu nlara denilecek laf yok paralarini hakediyolar biraz uygun diyosan pirelli lassa hankook dunlop petlas olur dahada uygun ariyosan nexen veya markalarin yan sanayisi var onlari al

Petlas fiyatına göre iyi lastiktir ama ben Continental tercih ederdim.

çin markaları hariç diğer markaların ismi bilinmeyen modelleri uluslar arası testlerde bilinen markaları fren mesafesi yol tutuş gibi testlerden daha iyi sonuçla geçmişti.

Petlas daha önceleri kaliteli lastikler yapıyordu ama son bir kaç yıl için de kalitesi düştü bana göre misal 100 tl petlasa verene kadar 150 godyer veririm.

Geri