Yaza merhaba partisi yapılabilirmi ?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel Nokta :]

Bursa ile ilgili; Bu organizasyonu yapabileceğimiz, büyük işletmelerin listesi veya önereceğiniz yerleri burda bize bilgi verirseniz, değerlendirelim...

Mangalı kendimiz değil; Reataurant'ın vermesi, KARIŞIKLIK yaşanmasına engel olacaktır... Bu nedenle, bütün hizmeti alabileceğimiz bir yer olması tercih sebebimiz...

Süper bence

BURSA diyorum itibar etmiyorsunuz :) uluslararasi standartlarda carting pisti mi arasiniz, deniz mi istersiniz (mudanya) , koskocaman uludag da hertürlü piknik/mangal imkani mi istersiniz, koskoca bir vadiyi/ormani kapatip opelim.net günü yapariz

BURSA ya olan uzaklıklar

İstanbul - 240 km ( 3 saat )
İzmir - 360 km ( 4,5 saat)
Ankara - 380 km (4 saat)

Degerler yaklasik verilmiştir

Yok değerlerin yaklaşık olması önemli değil en azından Samet için biz 3 yerin buluşma noktasını çıkarıyoruz o kendini düşünüyor Ankara -İstanbul arası diyor - İzmir den gelecekler ne yapacak ?

Bursa olabilir. Benimde aklımdan geçen mekanlar bursa yalova çınarcık civarı bir yerlerdi. DRAGON Yavuz eminim bizim için bu organizasyon sorumluluğunu üstlenecektir. :D:D:D:D Nedersiniz sizcede Yavuz bu iş için çok uygun olur değil mi? :D:D:D:D:D

trabzondan gelenleri ya da gelecekleri dikkate almıyonuz mu...

Yeni üye olarak sitede kimseyi tanımıyorum ama
Bursa fikri oldukça cazip geldi şahsen bana

Sevgilerle
Kazasız, belasız günler

iyi peki tamamda
İzmirden kaç üye gelecek bakalım?
liste cıksın?
gecen sene aktiviteye kaç tane izmirli geldi?
ben boluya gelmeyi tercih ederim otobandan 230-240 km yolu
2 hafta önce bursaya geldim o yol konvoyla cekilmez işin dogrusu(ALLAH KORUSUN cok sakatlık cıkar)

işin aslı izmirliler kusura bakmasın ama izmirden gelecek 3 yada 5 üye için ankaradan cıkacak 20-25 üyeye extradan +140 km ve o yolun eziyeti yaşatmak bana mantıklı gelmiyor

karar yönetimin ama buda benim fikrim;)

+140 yazmışım ama gidiş geliş toplam +280 km:eek:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri