Yaza merhaba partisi yapılabilirmi ?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa olabilir. Benimde aklımdan geçen mekanlar bursa yalova çınarcık civarı bir yerlerdi. DRAGON Yavuz eminim bizim için bu organizasyon sorumluluğunu üstlenecektir. :D:D:D:D Nedersiniz sizcede Yavuz bu iş için çok uygun olur değil mi? :D:D:D:D:D

Yazabileceğim tek kelime; KARAKTER :D :D :D

iyi peki tamamda
İzmirden kaç üye gelecek bakalım?
liste cıksın?
gecen sene aktiviteye kaç tane izmirli geldi?
ben boluya gelmeyi tercih ederim otobandan 230-240 km yolu
2 hafta önce bursaya geldim o yol konvoyla cekilmez işin dogrusu(ALLAH KORUSUN cok sakatlık cıkar)

işin aslı izmirliler kusura bakmasın ama izmirden gelecek 3 yada 5 üye için ankaradan cıkacak 20-25 üyeye extradan +140 km ve o yolun eziyeti yaşatmak bana mantıklı gelmiyor

karar yönetimin ama buda benim fikrim;)

+140 yazmışım ama gidiş geliş toplam +280 km:eek:

o zaman buluşma yeri için bir kaç öneri alalım bu öneriler doğrultusunda anket açalım. ankette en çok oyu alan yer için DRAGON YAVUZ gerekli ayarlamaları yapar artık :D
(KARAKTER) (ABLA) Sen devam et Yavuzcum :D

Ben Bursa diyorum...

iyi peki tamamda
İzmirden kaç üye gelecek bakalım?
liste cıksın?
gecen sene aktiviteye kaç tane izmirli geldi?
ben boluya gelmeyi tercih ederim otobandan 230-240 km yolu
2 hafta önce bursaya geldim o yol konvoyla cekilmez işin dogrusu(ALLAH KORUSUN cok sakatlık cıkar)

işin aslı izmirliler kusura bakmasın ama izmirden gelecek 3 yada 5 üye için ankaradan cıkacak 20-25 üyeye extradan +140 km ve o yolun eziyeti yaşatmak bana mantıklı gelmiyor

karar yönetimin ama buda benim fikrim;)

+140 yazmışım ama gidiş geliş toplam +280 km:eek:

samet tabiki haklı olduğun noktalar var;
ama ben bu organizasyona artık İZMİR in SAĞLAM bi katılımla katılmasını bekliyorum.
hatta tüm EGE bölgesinin...

Yol durumunu pek net bilmiyorum; ama SAKATLIK çıkmasın istiyorsak, dikkatli gideriz, dura dura gideriz, o işin bence AŞILABİLECEK Kısmı...

ama İzmir den katılım olmaz da 3-4 kişi gelirse; onlarında anlayışına sığınarak Buluşma noktasını değiştiririz...

Bakalım; KESİN birşey yok. araştıracağız.

Tarih olarak OSS sınavından bir sonraki hafta nası sizce peki?
Ankaranın ORG. ile çakışıo o tarih pardon :)

Önce TARİHİ sonra MEKANI belirleyelim...

o tarih olursa Ankaranın Ata ziyareti ya öne gelecek ya da ertelenecek

o zaman buluşma yeri için bir kaç öneri alalım bu öneriler doğrultusunda anket açalım. ankette en çok oyu alan yer için DRAGON YAVUZ gerekli ayarlamaları yapar artık :D
(KARAKTER) (ABLA) Sen devam et Yavuzcum :D
+99999+LND:D
samet tabiki haklı olduğun noktalar var;
ama ben bu organizasyona artık İZMİR in SAĞLAM bi katılımla katılmasını bekliyorum.
hatta tüm EGE bölgesinin...

Yol durumunu pek net bilmiyorum; ama SAKATLIK çıkmasın istiyorsak, dikkatli gideriz, dura dura gideriz, o işin bence AŞILABİLECEK Kısmı...

ama İzmir den katılım olmaz da 3-4 kişi gelirse; onlarında anlayışına sığınarak Buluşma noktasını değiştiririz...

Bakalım; KESİN birşey yok. araştıracağız.

Tarih olarak OSS sınavından bir sonraki hafta nası sizce peki?

Önce TARİHİ sonra MEKANI belirleyelim...
yol güzel yol aslında ama Bursa girişinde uzunca bir dag yolu oldugu için (viraj rampa) konvoyla sıkıntı olur, bence bu kadar uzak mesafede ankaradaki üyelerin cogunun gelmesini etkiler,
Haa ben gelmemek için bunları yazmıyorum katılımın düşmesini istemiyorum ondan,
bana her yol paris ben gelirim giderim neresi olursa:)
tarih olarak fazla irdelemeden öss den sonraki hafta iyi bence hem insanlar tatile gitmeden aradan cıkmış olur;)

o zaman şu durumda izmirlilerin İzmir de yapacagı buluşmaya göre büyük buluşmaya katılımını az cok ölçmüş oluruz.
izleyelim görelim:D

Beklentileri belirlersek, Bursa da mekan araştırabiliriz. Format piknik şekline olacaksa, gerçekten organize mekanlar mevcut (masa/mangal yeri,otopark, wc, güvenlik vb) Ayrıca Karting pistinin uygunluk durumuna göre , organizasyon içinde organizasyon şeklinde (opelim.net karting turnuvası ) düşünülebilir.

Mesela Uludag yolu üzerinde , kendin pişir kendin ye şeklinde bir mekan da,
Mangal ve Etler + her türlü hizmet müsesseseden olacak şekilde bir organizasyon yapılabilir.Tamamı yogun orman içinde, otopark derdi olmayan , piknik için süper, en yakın düzlük te futbol turnuvası düzenlenebilecek, çoluk cocugun rahatca gezinebileceği, hamak kurup keyif yapabileceğiniz, temiz Dağ havası ve bol güneş şeklinde, güzel bir gün geçirilebilir.

ATA'yı ziyaret organizayonunu günün anlamına yakışır şekilde 10 Kasım'da veya 9 Kasım Pazar günü yapsak nasıl olur? Buluşmamızıda 29 Haziran'da yapsak?

arkadaslar tam tarih belli olursa belki bi kaçamak yapabilirim ben acıkcası... çünkü malum benim finallerim biraz geç bitiyor... olmazsa ankara organizasyonuna katılırız artık ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri