Yaza merhaba partisi yapılabilirmi ?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım bır cıkıs yolu bulabılırsınız bayagı karıstırdınız tarıhlerı yerlerı sabırsızlıkla beklıyoruz yer ve zamanı

Benim fikrim yönetimin tarihi en kısa zamanda belirleyip sabitlemesi yer konusuna daha sonra karar verilebilir. Ben ve ailem bu sefer buluşmaya katılıp opelim net ailesiyle tanışmak istiyoruz.İşlerimizi ayarlamak açısından tarih kesinleşirse iyi olur kanaatindeyim...

istanbuldaki toplantı için süper bir yer önerim var. enginle yelize sölicem bu haftasonu. eminim herkez beyenicek..
bahsettiğim yerde mangal yapabiliriz aynı zamada havuza girebiliriz. voleybol çim mini futnol yada isteyen atlarla ormanda gezintiye çıkabilir...

NASIL AMA?:alkis: :good:

Bende bekliyorum.

Benim fikrim yönetimin tarihi en kısa zamanda belirleyip sabitlemesi yer konusuna daha sonra karar verilebilir. Ben ve ailem bu sefer buluşmaya katılıp opelim net ailesiyle tanışmak istiyoruz.İşlerimizi ayarlamak açısından tarih kesinleşirse iyi olur kanaatindeyim...

Bende bekliyorum Toprak yapacak birşey yok son karardan sonra bende ikizlerle beraber katılmak istiyorum.:cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

buluşma bu sene farklı bi yerde olsun bursa uygun bencede ege de rahatça katılabilir böylece...

aslında bizde öyle düşündük ama ^30 mayıs İzmir buluşmasındaki talep çok yetersiz geldi bize.
Ayrıca bugün yine Bolu Abant yolunda bir yerle görüştüm.
Çok şirin bir yer kışın eşimle gitmiştim sucuk ekmek yemeğe. bugün orayı aradım ve fiyat aldım.

Et+köfte+sucuk masada yoğurt salata 1 içecek adam başı 15 ytl civarı bir fiyat. İsteyen balıkta yiyebilir.

Haziran ayı içerisinde olsun dedik 29 Hziran en uygun tarih gibi görünüyor. çünkü diğer hafta sonları öss oks sbs ile dolu.

Ne diyorsunuz fikirlerinizi alalım????

29 hazıran olabilir ayrıca fiyat da iyiymiş 15 ytl çok iyi. Ama yine de izmir tarafından gelebilecekleri bi belirlesek ona göre yer ayarlasak daha iyi olur diye düşünüyorum...

vaooo bolu guzel hem yol yapmıs oluruz hemde rodaj yapmıs olurum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri