yazılım güncelleme,njoy elegance paket,cosmo renkli ekran Odak"da,kapı kolu ledi....

astra g ye motor yazılım guncelleme yapılıyormu bılen varmı :confused:

Fuardaki Opel standı maalesef çok yetersiz. Insignia falan süper ama, başka markalar hediyelik eşyalar satarken, tüm modellerin küçültülmüş modellerini vs. sunarken Opel standında herhangi bir albeni yok. Ben etrafımda istediğim cevapları verebilecek bir yetkili de göremedim yeterli sayıda, hiç bir şeyden haberi olmayan, ezbere konuşan mankenler hariç.

2009 lara bu kadar donanım eklendiğini bilmiyordum şimdi gelde indirimli 2008 al

Fuardaki Opel standı maalesef çok yetersiz. Insignia falan süper ama, başka markalar hediyelik eşyalar satarken, tüm modellerin küçültülmüş modellerini vs. sunarken Opel standında herhangi bir albeni yok. Ben etrafımda istediğim cevapları verebilecek bir yetkili de göremedim yeterli sayıda, hiç bir şeyden haberi olmayan, ezbere konuşan mankenler hariç.
katılmamak elde değil..

şu cosmolara eklenen renkli ekranlara çok sevindim.paylaşıma teşekkürler

bu kapı kolu içindeki ledleri geçen arkadaşımın Mercedes CLS inde gördüm. Gece karanlık yerlerden giderken gerçekten güzel bir hava veriyor. sewindim böyle bir aksesuar olmasına :) bende bir bakayım

bu iç taraftaki kapıları açma kısmındaki lambalar 2004-2005 astralarda vardı. sonra bir kaldırdılar(zaten o arada bayağı bir özellik kaldırdılar) şimdi tekrar bir dünya özellikği geri koydular. elegance olayındada aynı şekilde. eski astram elegance dı. sonra kaldırlar. şimdi yine koydular ve dahada güzel yapmışlar. cc ve park sensörünüde eklemişler. buda bir satış planı olsa gerek. malum yeni kasa gelcek diye herkes kararsız kaldı almakla almamak arasında. benim gibileride sövüp duruyor opele. 38.6 bin ytl verdim 2008 model astra sedana. şimdi bu parayla daha çok çok özelliğe sahip ve 2009 model araç alcaktım. ah opel ah

bu kapı kolu içindeki ledleri geçen arkadaşımın Mercedes CLS inde gördüm. Gece karanlık yerlerden giderken gerçekten güzel bir hava veriyor. sewindim böyle bir aksesuar olmasına :) bende bir bakayım

tüm alt yapı aynı...servisdeki eleman ilk defa böyle bir parçanın varolduğunu farkına vardı.. ve ''VAY BEEEE'' dedi...Onların pclerinde onbinlerce parça var...sipariş gitti .izmirde yoksa ,almanyadan gelecek..tanesi 18 lira..isterseniz arka kapılara da yapılabiliyor..

Geri