yazılım güncelleme,njoy elegance paket,cosmo renkli ekran Odak"da,kapı kolu ledi....

Güzel Paylaşım teşekkürler..

Ben şunu merak ediyorum bu kadar donanım iyileştirmesine rağmen Opel yurtdışında sunduğu bluetooth -(ceptel için) opsiyonunu neden yurdum insanına çok görür anlayabilmiş değilim..
Not: Ayrıca renkli ekran (cid) Opelin ayıbıydı sadece türkiye için üretilen siyah beyaz grafik ekran (gid) bence sadece cosmo'ya değil diğer versiyonlarada mutlaka koyulması gerek..
bilmem sizler nasıl düşünüyorsunuz

Güzel Paylaşım teşekkürler..

Ben şunu merak ediyorum bu kadar donanım iyileştirmesine rağmen Opel yurtdışında sunduğu bluetooth -(ceptel için) opsiyonunu neden yurdum insanına çok görür anlayabilmiş değilim..
Not: Ayrıca renkli ekran (cid) Opelin ayıbıydı sadece türkiye için üretilen siyah beyaz grafik ekran (gid) bence sadece cosmo'ya değil diğer versiyonlarada mutlaka koyulması gerek..
bilmem sizler nasıl düşünüyorsunuz
ufak bir yanlışın var...Tr da ekran nasılsa ingilterede de öyle..emin ol..;)

servisten aradılar.Parçalar gelmiş...Hafta içi çalıştığımız için cumartesi saat 15 e randevu aldık.Montaj oluken detaylı bir şekilde fotograf çekip siteye koyarız.

İnsignia da en alt versiyondan itibaren renkli ekran olacak. En azından ben sorduğumda bu şekilde cevap verdiler. Başlangıç fiyatıda 48.000 Ytl civarı olacak diyorlar. Led olayı hoşuma gitti. Benim aracada yaptırayım. Hem gitmişken benim araç için yazılım güncellemesi var mı onu da öğrenirim. Muhtemelen vardır. Astrayla kardeş sayılır.

Hakan bey merakla bekliyoruz LED'li kapı kollarını. Eğer memnun kalırsanız, ben de yaptırmayı düşünüyorum 18 YTL/adet hiç bir şey değil.

Servise de söyleyin, güzel yaparlarsa şimdiden alacak bir müşterileri daha var :)

CUMARTESİ AKŞAMI FOTOLAR SİTEDE....

astra g için maalesef olmuyor.Sanıldığı kadar kolay değil...zaten ledin uyacagı kısım yok sizde...

Evet fiyat 18 ytl-adet...arkalara olmuyor maalesef sadece ön iki kapı..

Kapı açma kolu aydınlatması...

Parçalar 4 günde geldi.Araç söküldü uygulandı...Fakat :mad: 18 ytl lik parça için 130 lira işçilik istendi..Biz bu kadar işçilik isteneceğini düşünmemiştik...Bunun üzerine vazgeçtik...parçalar koşulsuz iade alındı...

KUTU İÇİNE ALDIĞIM PARÇA ÇIKARILDI.Yerine led takıldı...

PARÇAMIZ BU...

SON HALİ...

Son düzenleme:
hakan abi peki led e gelen elektrik kısmı hazır varmıydı. yoksa onun içinde ekstra kablo mu çekilcek

Bunun için yaklaşık yarım saat (sadece cam açma ve ayna kumanda düğmeleri) şema incelediler.Ve 27. kanalmı ne varmış.Bu işlem için.Oradan bağlantı yapılıyor..

Şunuda belirteyim.Arka kapılara olmuyor..Onun soketi yok.Daha ğogrusu bunlar tırnaklı.Arka kapı içinde kapak kısmı yok.Ne cosmo da NE njoyda...

Son düzenleme:
saol abi

Geri