Yedek parça için orjinal yada kaliteli yan sanayi parça satan güvenilir site öneriniz var mı arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim Hasip bey bir bakayım ürünlereSponsorumuz olan generalopel.com sitesini deneyebilirsiniz. Eğer satın alırsanız olumlu/olumsuz yorumda bulunursanız bizde faydalanırız. Saygılar selamlar.
Opellcenter firmasından almayın da nereden alırsanız alın. Mokka ön fren diski siparişi verdim bir hafta oldu kargoya verilmedi aradım ürün stoğumuza bı kaç güne girecek dediler.Yedek parça için orjinal yada kaliteli yan sanayi parça satan güvenilir site öneriniz var mı arkadaşlar
Teşekkürler değerlendirmeniz içinOpellcenter firmasından almayın da nereden alırsanız alın. Mokka ön fren diski siparişi verdim bir hafta oldu kargoya verilmedi aradım ürün stoğumuza bı kaç güne girecek dediler.
Tam bir ay 30 gün bekledim siparişimi firma iptal etti. Ücret iadesi yapacaklar 15 gündür de para yatacak halen daha bekliyorum.