bi lpğ yakışır buna.hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi lpğ yakışır buna.hayırlı olsun.
hayırlı olsun güzel seçim.. çok iyi yapmışsınız 180 hp almakla.. güç her zaman iyidir..
bakmayın o yarışa mı gidecen diyenlere 1.3- 1.4 arabalara binerler arkadan bmw yol istese gaza abanırlar...
buda corsa da canavar maşallahbenim corsanın arkasından bmw 1.16 , 3.16 vs gelemiyor o da bmw bu da bmw. her bmw yurumez
autoshow 2010 da beni en çok cezbeden araba tabi ki yine bmw 3 coupe lerdi.. ama onlardan sonra ne mercedes ne başka bişey, öncelikle insignia.. süperdi.. astrayıda insignia nın biraz aşağısı diyebilirim ve yani onu da çok beğendim
cosmo donanıma ek olarak birşey aldınız mı başka ?
spor koltuk diye birşey var , benim bindiğim insignia da ondan vardı galiba, süperdi koltuklar direksiyon falan araba çık benle her yola diyo resmen.. ama o koltukları almak için 3-5 milyar gibi bir para vermek gerekiyo galiba.. yani ek donanımlar epey pahalı.. infinity ses sistemi cart curt epey şey var..
cosmo olunca pek ek donanıma gerek kalmamıştır ama 53.000 in içinde extra bişey var mı?