Yeni Araç Alacağım - Model Seçimi

Ewtt keşke bide golf5 in 1.4 122 hp tsi motorlu modeline baksaydın.Çok ekonomik olmasının yanında çok seri bi makina.parasının karşılığını sonuna kadar alıo.

tsi motor almam, sorunlarını olduğunu biliyorum.

benim de fiat antipatim vardır yıllardır, kıyaslamazdım bile ama bravoyu görünce yok dedim bu sefer olmuş. ya bi sürün test edin anlarsınız. bu opeli sevmediğim yada bıraktığım anlamına gelmiyor ki :)

Güle güle kullanın. Kasası değişmek üzere olan bir model yerine güncel bir model almanız çok mantıklı olmuş.

güle güle kullan eğer sen beğendiysen ve gerçekten içine sindiyse gerisini boşver

Valla içime sindi işçilik-görsel tat-motor performansı 4-4'lük, arabanın tek kusuru bence yakıt deposu kapağının anahtar ile açılıyor olması, yani benzinliğe gideceksiniz stop edince anahtarı vereceksiniz ki depoyu açsın. içerden açma gibi bir durum yok. Aldığım arabanın resmi aşağıda, satılmıştır da yazıyo üzerinde ;) Pazartesi teslim alacam ruhsat işlemleri biraz uzun sürüyor artık.

hayırlı olsun gule gule kullan. yenı araç alınca ınsanın basına olmadık işler gelır dıkkatlı ol gerekırse kurban kes yada cok dıkkatlı ol. fıatı bende pek sevmezdım ama kullanısı zevk verıyor

Sağolun arkadaşlar,

şimdi araba aldım diye bi hayvancağızın canını almaya gerek yok, başka şekilde hallederim o işi, bi belimi doğrultayım da

valla güzel araba cidden renk seçimin çok güzel bence hayırlı uğurlu olsun.bu arada full mü oluyo sizin aldığınız sunroof var mı?

Geri