2. Yeni Ford Focus 1.6 TDCİ 109 HP Trend - 38900 YTL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akşam opel bayine gittim. vectra c2 bakmak için. vectra yoktu showroomda. astra 1.6 cosmo vardı xenon paketli. 40a bıraktılar. ama test arabası olan vectraya bindim fark hissedilir. gerçi astra cosmodaki o siyah parlak krom çerçeveli ön panel kaplamalarına hayran kaldım. ama benim en son hedefim zaten vectra sınıfı araç. madem 40 milyar verecem, direkt sıfırını alayım şimdiden ve o hedefe ulaşayım ömürlük araç alayım. vectra bitip insignia gelecekmiş önemli değil. ben satmak için almıyorum. yıllarca aile arabası olarak kullanacam.
neyse vectra c2 için 42 milyar dediler. siyahında ama bej koltuk yokmuş. elegance'da varmış o. comfot modelde kahverengi koltuklar varmış. fena değildi. başka bayiye de bakacağım. elinde stogunda vectra varsa daha indirim yapabilir. kafaya koydum sanırım vectra c2 alacam, o ne ferahlık konfor öyle.
hayırlısı olsun tercih sizin opelci birini kaybetmek kötü ama fiat aldınız die bırakmassınız heralde burasını