Yeni Araç Alacağım - Model Seçimi

akşam opel bayine gittim. vectra c2 bakmak için. vectra yoktu showroomda. astra 1.6 cosmo vardı xenon paketli. 40a bıraktılar. ama test arabası olan vectraya bindim fark hissedilir. gerçi astra cosmodaki o siyah parlak krom çerçeveli ön panel kaplamalarına hayran kaldım. ama benim en son hedefim zaten vectra sınıfı araç. madem 40 milyar verecem, direkt sıfırını alayım şimdiden ve o hedefe ulaşayım ömürlük araç alayım. vectra bitip insignia gelecekmiş önemli değil. ben satmak için almıyorum. yıllarca aile arabası olarak kullanacam.

neyse vectra c2 için 42 milyar dediler. siyahında ama bej koltuk yokmuş. elegance'da varmış o. comfot modelde kahverengi koltuklar varmış. fena değildi. başka bayiye de bakacağım. elinde stogunda vectra varsa daha indirim yapabilir. kafaya koydum sanırım vectra c2 alacam, o ne ferahlık konfor öyle.

vectra c2 comfortlarda koyu renk alınca(mavi,siyah,lacivert vs.)bej döşeme geliyor.bunu kesin olarak biliyorum.bence bayi fena sallamış.astra cosmo süper araba ya.piano döşemeleri süper bide xenon olursa değme keyfine.vectra ile astra arasında fark var ama ben olsam astra alırım.neden dersen,şimdi sen vectra c2 alacaksın ama aldıktan sorna yeni vectra gelecek seninkinin değeri düşecek.satarken baya zarar edeceksin uzun vadeli kullansan bile.biz laguna alırkende tam yenisi gelirken almıştık acayip düşmüştü fiyatı.zevk meselesi tabi.zaten vectranın konforuna diyecek yok.yolda değilde havada kayarmış gibi gidiyor.süspansiyon mükemmel yol tutuşa laf yok.performansıda bir aile arabası için fazlasıyla yeterli.bakmayın siz onun bunun dediğine.yok kasa ağır yok 1.6 onu çekmez falan.gayet yerinde bir performansa sahip.tek sıkıntınız yakıt olabilir:)fazla zorlayınca baya yakabiliyor.ama o arabaya bencede değer.ama tekrar diyorum ben olsam astra alırdım

ya öyle de astranın içi daha dar geliyo bana ya. bir de eşya koyacak göz yok güzelim arabada. ayrıca kataloğa da baktığımda comfort donanım sınıfında 2008 için kahverengi ve koyu gri döşeme var. bej yok hakkaten.

Arkadaşlar, eşim ısrar ediyor vectra almamakta. Daha sportif bişe olsun istiyor,

Şu an Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120HP Emotion + stil Paket (17" jantlar + spoiler + marşpiyer ) alacağız görünüyor. Bi bayi 38750 dedi lav kırmızısı elindeki araca. Bakalım biraz daha insin alacağız. Diğer fiatlar gibi dandik değil malzemesi ve işçiliği de, baya inceledim. Linea'nın işçiliği mesela bravonun yanından geçemez. Linea yerliymiş, bravo tamamen italyan.

Arkadaşlar 1.6 16 V 105 HP Bravo Aldım Emotion ve Lav Kırmızısı renginde. Test ettim, inanılmaz keyif aldım. Hatta 290 N.m’lik o torku anlatamam. Bunun yanında kabin işçiliği konusunda tereddüt etmedim, grande puntolarlayada linealarla kıyaslanamaz bile. Gerçekten kaliteli. Yan dikiz aynalar elektrikli katlanıyor bir de, kol dayamanın altında içinde küçük şişeler için buzdolabı bile var (klima sayesinde) , hoş ayrıntılar.

hayırlısı olsun tercih sizin opelci birini kaybetmek kötü ama fiat aldınız die bırakmassınız heralde burasını

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inş..

Geri