Yeni aracım...astra boşline:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ercub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni aracım...astra boşline:)

bulent_tnt link' Alıntı:
ercan hayırlı olsun gule gule kullan
beyaz araba temızlıkte  senı yormaz eskısı gıbı
sağol Bülent. Allah razı olsun. beyazı daha çok sevicem inşallah...
sahinakpul link' Alıntı:
Hayırlı olsun abi bende bugün Opel Balkanda senin aracın arkasındaki insignia ya baktım.Bu aralar astra yı satıp insignia alasım var ama hayırlısı :)

içi kahverengi olmasa bende ona göz koymuştum:) geçtiğimiz hafta oradaki 1.4 insigniayı test etmiştim. gerçekten güzel araç...Allah gönlüne göre versin inşallah..ben aracı teslim alırken ordamıydın acaba?

yildirim451 link' Alıntı:
Hayırlı olsun beyaz renk almakla güzel seçim yapmışsın  045thumbsup
volkan link' Alıntı:
Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim
ulas79 link' Alıntı:
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
gradient link' Alıntı:
Hayırlı olsun aracınız. ևok güzel görünüyor. Allah kaza bela vermesin.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, güle güle kullan :)

Teşekkür ederim Tolga, kazasız belasız inşallah...

Bir başka Tolga dan yorumlar :)

Galeride Astra J nin yanında onun eskisi gibi değilde başka bir modelmiş gibi duran bir araç, ayrıca arka kapılarda ve konsolda Astra J ye göre daha fazla yumuşak plastik içeriyor, konsolu daha nesnel ama ince işçiliğini daha kolay belli eden sağlam görünüşlü bir tasarımda, hemen yan komşum da grisini almıştı tasarımı hoşuma gidiyor.

Kısacası İstanbul da yaşıyor olsam bu fiyata böyle bir arabayı ciddi olarak düşünebilirdim, vites geçişlerine de alışılıyor en fazla 6-7 günlük sürekli kullanım sonrası değişim zamanını algılayabiliyorsun ve ayağını hafifce gazdan çekince oldukca sarsıntısız değişimler gerçekleşebiliyor, konfor ve sürüş pozisyonu dışında sürüşünde Astra J den çok da geri kalır yanı yok.

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.  bravoo

Güle güle kullanın  045thumbsup

Sevgili Tunç, teşekkür ederim..

farklı bir araç gibi göründüğüne kesinlikle katılıyorum Tolga; astranın hiçbir serisi gerek iç, gerekse dış tasarımda bir öncekine benzemiyor..vites konusunda sabırsız davranmamak lazım. zamanla alışıcaz. akşam tenha trafikte kullanımı çok hoşuma gitti ama bizim eve doğru dik bir yokuşu çıkarken bağırdı, böğürdü deve üstü seyahat eder gibi bir öne bir arkaya ( Doğan o sıra aklıma sen geldin) uzattık ama zamanla o durumlarada alışırız artık..

Ercan abi yeni aracın hayırlı olsun.

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Hayırlı olsun.

Manuel de kullanıca vites sarsıntısı bayağı azalıyor , yakıt tüketimi dahada düşecektir özellikle 15.000 km civarı benim öyle olmuştu :)

Geri