Yeni aracım...astra boşline:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ercub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni aracım...astra boşline:)

Hayırlı olsun yeni aracınız. Allah kaza bela vermesin. Opel öyle bir kasa tasarlamış ki  halen ciddi anlamda satış başarısına sahip. Al benisi olan, kaliteli işçiliği ve son derece hoş kokpit tasarımıyla Astra H gerçekten Opel'in farklı bir modeli gibi duruyor.

Tesekkurler arkadaslar. Allah hepimize kazasiz belasiz surusler nasip etsin

Hayırlı olsun.

Jantlar alüminyum olanlardan çok daha güzel görünüyor. Ben 5B5K yani 5 bijon 5 kol tarzındaki jantları çok seviyorum. Bende de 2011 Astra H 1,3CDTi Essentia+Konfor Pk. vardı ve jantları bu kadar güzel değildi.

H kasanın tasarımı hala çok güzel, ben çok beğeniyorum. Arkadaşların dediği gibi kesinlikle eski Astra gibi durmuyor. Farklı bir astra gibi duruyor.

Tolga arkadaşımız çok ince bir kıyaslama yapmış aynen katılıyorum. Astra H tank gibi araba idi J ise uçak gibi. Bazen bakınca sanki H daha sağlam ve tok bir araba gibime geliyor. Ne biliyim.... İç mekanda gerçekten H kasada Alman işçiliğini hissedebiliyorsunuz. J kasanın ki de kötü değil ama gözünüz iddialı tasarıma kayınca kaliteye bakamıyormusunuz, bilmiyorum ööle birşey oluyor işte :)

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

teşekkürler sn. A14NET, sn.Source ve Sercan...

aslında bana göre H kasa ile J kasa arasında görünüm ve kalite yönünden bariz bir fark var. J de şikayet edilen yol ve rüzgar sesi yeni aracımda biraz daha fazla hissediliyor. easytronic vitesle gelen sport tuşunun verdiği hazzı ecoflex aracımda hiç tatmasamda konfor konusunda aracımın baz model olmasından dolayı epey bir eksilik hissediliyor. amma velakin bu fiyata bence çok çok iyi bir araç ve kıyaslamayı j kasa değilde megane 3 gibi bir araçla yaprsak kesinlikle hem dış tasarım hem kalite hissi olarak H kasa astra oldukça başarılı bence..

ercub link' Alıntı:
sağol Bülent. Allah razı olsun. beyazı daha çok sevicem inşallah...
içi kahverengi olmasa bende ona göz koymuştum:) geçtiğimiz hafta oradaki 1.4 insigniayı test etmiştim. gerçekten güzel araç...Allah gönlüne göre versin inşallah..ben aracı teslim alırken ordamıydın acaba?

Sağolasın abi bakalım biraz peşinat ayarlıyabilirsem düşünüyorum ama insigniayıda cosmo düşünüyorum.Ayrıca etrafta görmedim abi seni arabalara bakmaktan kaçırmışda olabilirim :)

insignia cosmo 1.6 larda ve 2.0 cdti 160'lıklarda var sanırım..1.4 T elegance paketli olarak vardı..durum müsaitse güzel tercih gerçekten..

Evet abi Cosmo minimum 1.6t de başlıyo.Düşüncem 1.6T Manuel (Active Select yok) Beyaz/Bej Döşeme  Sunroof + Flexride +Navi 600 veya Necvox tarzı bişey + 18 veya 19 jantdı sanırım

hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin Allah. güle güle kullanın

Geri