Yeni aracım Astra Classic III

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar bugun yaptırdım boya koruma bazı yerlerde baya derınmıs cok derın olmıyan yerlerı yaptılar onlar gıttı ama dıger yerler cok bellı olmaya basladı ya araba ııce temızlendı dıye cunku genelde pıs bınerdım gözume cok carpmaya basladı araba bembeyaz oldu cızıkler sıyah sıyah cıkıyo pekı bu ıx ıt pro dıe bı kalem var ondan kullanan oldumu acaba o gecırıyo dıyo satanlar

Onların fasa fiso olduğunu söyledi forumda kullanan arkadaşlar. Zaten sizin işinizi görmez. Dediğiniz gibiyse eğer astarı da kaldıan derik çizikler var. Fazla zaman kaybetmeden, kaportaya korozyon ilerleme riskine karşı yetkili servise (araç garantideydi sanırım) uğrayın. Hatta birkaç tane yetkili servise ve iyi kaportacıya gidip fikir sahibi olun, fiyat alın.

kaskodan mını onarıma sokarız dedı sıgorta sırketı bende pek boya olsun ıstemıyorum bu mını onarımda ne yapılcak cızıklerımı doldurcaklar yoksa daha buyuk bı boyamamı olucak onu bı sorucam oto king e

derinse astara kadar inmişse boyuyorlar malesef. dayımın corsaya 3 kattan çamaşırlık düşürmüş bizim dengesiz komşular arabanın sağ arka kapı ve çamurluğu komple boyarız demişti auto king altı üstü 3 4 tane çizik vardı derin bizde nazarlığı olsun dedik boşverin takmayın kafanıza fazla...

Geri