Özel mesajı attım. Okuyunca geri mesaj atarsan bana, Ona göre bir kaç bir şey ekliycem söylediklerime
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan benim dediğim boyanın hava alması muhabbeti yeni boyanan araçlarda geçerliymiş yani bizim bayiden aldığımız araçlar çokdan geçmiş oluyor o aşamadan
Şimdi boya koruma konusuna gelirsek aracın rengi ne renk?
Eğer açık renkse Finish Kare 1000P Hi-Temp adlı katı waxı alıcaksın.
Eğer koyu renkse Collinite 915 Katı waxı alıcaksın.
1.ürün özellikle sıcağa karşı falan çok daha dayanıklı jantlara da kullanabilirsin balata tozunun yapışmasını engeller suyu tutarsan bile çıkar kirler aynı şey (kir bakımından) aracın boyası içinde geçerli tabi.
Bir tane Meguiars uygulama pedi al. 5lira civarı.
Bu ped ürünü az harcar ve güzel uygularsın wax elle atılır makina almana falan gerek kalmaz
Ben sana bu ürünleri nerden bulacağınıda özelden atıyım sonra reklam olmasın
Ama cidden dediğim gibi benim şu an sıfır aracım olsa 2 yıldır bu konuyla ilgili olarak tek söylemem gerekn budur
aracım metro mavi yani koyu bir renk.. o zman dediğin gibi hava alma olayı biizm araçlar için geçerli değil wax atma olayında acaba bir profesyonelden yardım mı alsak.. yani kendimiz yaparken bir yere az bir yere cok atarız ne bileyim kendime güvenemedim acıkcası
1,3 ün hb de dğilde, sedan da brz güçsüz kaldğnı kullandğm diğer arabalardan tahmin edip, 1,6 115 hp alcam inş. performans sorunu yaşamam
arkadaslar msjları okudum bend 2009 beyaz 1.3cdtı var perf gayet ıyı özellıkle turbo devredeyken ama benım sorunum perf degıl bırı aracı sol ön camurluk ucundan baslayıp arka tompondan dönum gerı ön camurluga gelmıs beyaz oldugu ıcın cokda bellı olmuyo aslında ama ısde mıde bulandırıyo ben bunu neyle gecırebılır meguiars boya koruma sokmayı dusunuyorum yarın sızce bu cızık gecermı?