Yeni aracımı aldım !!

93 vectra'mın kadranı 220 hasancım,benimle yolda dalga geçer nasıl geçer kalkışta seri olmasının avantajı tamam kalktı yürüdü S li bir viraj geldiğinde paket olunca ben arkasından helvasını yerim onun sıkıntı yok,kendi kendine cümle türet sen paranada laf eden yok paran çoksa Allah daha çok versin aslanım

Hayal kurmaya devam et sen dostum, bu muhabbeti ancak araba kullanmayan kulaktan dolma bilgiyle yorum yapanlar yapar. Sen nasıl bu yorumu yaptın bende onu anlamış değilim.

Accent o viraja senden önde gelir, o yavaşlar 60 la döner, sen 80 le dönersin.. Senin girdiğin hızla viraja girmek zorunluluğu mu var?

Virajdan çıkar, sen 80 den 150 ye 10sn de çıkarsın, O araç tork farkı ile 60 dan 150 ye 10 sn de çıkar gene basar, gene geçer.. 90 hp arabayla kabadayılık yapma :D

izmirden, istanbula kadar kapış istersen yine yakalayamazsın :D

Bizim buralarda birisini mal aldığı zaman hayırlanır biter. Buraya aldığım aracı yazdım hemen başladılar kötülemeye tartışma ortamını kim çıkardıysa utansın bence

Hayal kurmaya devam et sen dostum, bu muhabbeti ancak araba kullanmayan kulaktan dolma bilgiyle yorum yapanlar yapar. Sen nasıl bu yorumu yaptın bende onu anlamış değilim.

Accent o viraja senden önde gelir, o yavaşlar 60 la döner, sen 80 le dönersin.. Senin girdiğin hızla viraja girmek zorunluluğu mu var?

Virajdan çıkar, sen 80 den 150 ye 10sn de çıkarsın, O araç tork farkı ile 60 dan 150 ye 10 sn de çıkar gene basar, gene geçer.. 90 hp arabayla kabadayılık yapma :D

Kabadayılık yapıp yapmıycağım seni ırgalamaz tamam aslanım,cevap yazarken cevap olsun diyede cevap yazma anlamlı iş görür yorumlar yap kıyasladığın arabadan bitane al kullan sonra sarıya boyat TİCARİ olarak kullan takside iyi tutuluyor :D

Hocam tork ve motor gücünü tam kestiremiyor arkadaş bence. o yüzden bu tartışma yaşanıyor. Ama şu bir gerçekki 5.vitese atma gereği duymadan bile fark atar accent okadar mı harika bir motor var. TÜM GÖZLERE KARŞI MAŞALLAHHHHHHHH

Kabadayılık yapıp yapmıycağım seni ırgalamaz tamam aslanım,cevap yazarken cevap olsun diyede cevap yazma anlamlı iş görür yorumlar yap kıyasladığın arabadan bitane al kullan sonra sarıya boyat TİCARİ olarak kullan takside iyi tutuluyor :D

Taksiciler neden çok tutuyor hiç araştırdın mı? neden bukadar çok satıyor bu araç? yok ya laf anlatamayacaz bu arkadaş tamam hee senin araban hızlı gider sen geçersin pampa :D

Arkadaşımızın aracına ilk hayırlı olsun diyenlerden biriyim ama konu öyle bir noktaya geldi ki meydan savaşına döndü bende buradan araçları ile meydan okuyanların tamamına meydan okuyorum hemde araç kontaklarını bırakmak adına hepinizin aracını arazi yollarında param parça etmezsem bende adam değilim. :D

Var mı arabasına güvenen

Hodri meydan sizi asfalt araç sahipleri sizi :rakir:

03082005010pr9.jpg

Arkadaşımızın aracına ilk hayırlı olsun diyenlerden biriyim ama konu öyle bir noktaya geldi ki meydan savaşına döndü bende buradan araçları ile meydan okuyanların tamamına meydan okuyorum hemde araç kontaklarını bırakmak adına hepinizin aracını arazi yollarında param parça etmezsem bende adam değilim. :D

Var mı arabasına güvenen

Hodri meydan sizi asfalt araç sahipleri sizi :rakir:

03082005010pr9.jpg

:D buna laf yok dağ taş vurr gitmem derse bende adam değilim :D

Ha şöyle yaw istediğiniz kadar araçlarınız teknolojik olsun hepsini tarlaya gömmez ise bu delikanlı arabanın içinde kendimi de yakacağım :D

direksiyonsuz bile yer mi bizi :D

Ekli dosyalar

• 8F5B4993E65A4430A2741D65BF63BF1D.webp
    8F5B4993E65A4430A2741D65BF63BF1D.webp
    38.3 KB · Görüntüleme: 63
Geri