Yeni araçta kararsız kaldım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Biga_li
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merttt verdiğin bilgiler için çok saol, etkilenmemek mümkün değil. Toyota Corolla meselesi babamda bir takıntı aslında, o da al corollayı bin yıllarca arkana bakma diyo. Fakat beni çeken hiçbir yönüde yok çok boğuk geliyo bana. Aslında gönlümden Astra geçiyo fakat onunda motoru yüzünden herkez şikayetçi nedendir anlamadım, 1.3 90 bg 200 tork neden yetmez bi araca sonuçta uçucak değilya .Babamın şirket arabası combo 1.3 gaza bastınmı araba kafa atıyo, astranın motoru bundan daha güçlü bildiğim kadarıyla. Benim aracımda 1.6 100 bg 150 tork, bundan dahamı kötü olucak perf. onda takıldım ben. Yani astranın motoru o kadarmı kötü?

astranın motoru kimi tatmin etmiyormuş. beri gelsin de bir konuşalım. kickdown, sport modu turbo 200 torklu bir motoru kim beğenmiyorsa kendini ferrari ancak paklar...

Astra 1.3 motorun performansı kasasına göre gayet güzeldir. Performansı iyi değil diyenler 2.0 motor benzinli arabadan inip Astra 1.3 kullananlar. Sen bakma bu yorumlara. Sonuçta bu araba ekonomi arabası. Az yakıyor mu yakıyor, konforlumu tabiki de konforlu, sağlam mı kaya gibi. Bence Astra alacaksan hiç düşünme al. Corolla'yı da tavsiye ederim elbette ama fiyatları çok uçuk bence. Ben de bi ara çok niyetlendim ama gücüm yetmedi. Yani o parayı o arabaya verene kadar Astra dururken hiç düşünmem. Seneye gibi ben de yeni kasasından 1.3 dizel 95 beygir Astra düşünüyorum. 6 ileri birde daha ne olsun. Beyaz rengide hayallerimi süslemektedir :)

Kısaca Astra motorundan endişen olmasın. Senin arabandan kesinlikle geri almaz. Turbonun ivmesini hissedince zaten eski arabanı anında unutacaksın yakıt istasyonunun yolunu da unutacaksın. Bence Astra..

Astra 1.3 motorun performansı kasasına göre gayet güzeldir. Performansı iyi değil diyenler 2.0 motor benzinli arabadan inip Astra 1.3 kullananlar. Sen bakma bu yorumlara. Sonuçta bu araba ekonomi arabası. Az yakıyor mu yakıyor, konforlumu tabiki de konforlu, sağlam mı kaya gibi. Bence Astra alacaksan hiç düşünme al. Corolla'yı da tavsiye ederim elbette ama fiyatları çok uçuk bence. Ben de bi ara çok niyetlendim ama gücüm yetmedi. Yani o parayı o arabaya verene kadar Astra dururken hiç düşünmem. Seneye gibi ben de yeni kasasından 1.3 dizel 95 beygir Astra düşünüyorum. 6 ileri birde daha ne olsun. Beyaz rengide hayallerimi süslemektedir :)

aynen öyle kardeşim. bilip bilmeden konuşmakla olmaz. sağlam verilerin varsa elinde tamam kabul, ama hariçten gazel okumayalım lütfen. astra 1.3 cdti fiyatına ve segmentine göre düşünmeden alınacak bir araç.

Peki Astra malzeme kalitesi olarak Focus tan daha üstün diyebiliriz değilmi ?

valla ben ikisine de oturdum. focusu da kötülemek istemem iyi hissettim kendimi içinde ama astraya binince fordun içinde ne olduğunu unuttum bile. bambaşka bir his.

Şu fordu niye böyle abartırlar anlamış değilim bence secenekler içinde en son tercih edilecek aractır focus ve mondeo kullanmış halen abimde olduğu için kullanan biri olarak fordu hiç sevmedim dış görüntüsü iyide iç görüntü ve malzeme kesinlikle kötü
diğer iki secenek ise opelciyiz diye opeli toyotadan üstün tutamayız yiğidi öldür hakkını ver hesabı toyota tartışmasız hem fordtan hem opelden iyidir şunu nahatlıkla söyleyebilirimki toyota sen onu sanayiye servise götürmedikce seni sanayiye servise götürmez bakımdan bakıma gidersin o derece sorunsuzdur ama yeni opellerde fena değilmiş bir arkadaşta var 1 ay kadar oldu alalı 1,3 sedan konfor iyi performansta iyi diyebilirim ama genede toyota derim
al bir toyota sonrada : cıkarım senle her yola de :) :) :)

tek sorununuz yakıtsa en iyi çözüm lpg bence de. 2. el araç almak kadar zor iş yok. hazır tertemiz arabanız varken değmez bana kalırsa. ama kesin niyetliyseniz bahsettiğiniz üç aracı da kullandım ve kendimce yaptığım değerlendirmeyi özet olarak paylaşabilirim.

toyota d4d - iç dizaynı kullanışlı, konforu iyi, sorunsuz
focus tdci - performans şahane ama yakıtı emsallerinden az değil kesinlikle ve konfor sıfır. 2010 model bir aracın içeri bu kadar ses alıp rahatsız edeceğini tahmin etmezdim hayatta para verip almam
opel cdti- iç dizayn dışında yakıt vergi performans açısından makul bir araç ama tanıdık ustanız varsa. çünkü muhtemelen sık sık görüştürür

skoda önerenlere katılıyorum, işçilik kalitesi çok çok iyi ve kalite-fiyat dengesi iyi

Geri