Yeni Astra 1,3 cdti & Yeni c4 e-hdi Sizce hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan T@zm@nic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    107
hocam abimde 308 var çok güzel bir araç 2 senedir biniyoruz sorunsuz , fransızlardan korkma okadar. vw pasatt a 1.6 tdi yi yerleştirdi , ford mondeo da 1.6 dizeli ile geliyor , opel 1.6 litrelik bir dizel çıkarmadı çıkarmadı arkadaş.

hocam abimde 308 var çok güzel bir araç 2 senedir biniyoruz sorunsuz , fransızlardan korkma okadar. vw pasatt a 1.6 tdi yi yerleştirdi , ford mondeo da 1.6 dizeli ile geliyor , opel 1.6 litrelik bir dizel çıkarmadı çıkarmadı arkadaş.

Ve çıkartmayacakta :) .. Kararım c4ten yana olacak :alkis:

yeni c4 kullanmadım inceledim sadece, güzel iş çıkarmışlar ancak koltuğuna oturduğumda bana astraya oturduğumdaki gibi bir sahiplik duygusu ve zevk vermemişti.

biraz nazik kullanmak gerekiyor ama çok garip elektronik problemler çıkartabiliyor.eski nesillerinde turbo ömürlerinde, baskı balata ömründe sorun yaşayanlar vardı ama bu yeni motorla daha farklı bir turbo kullanıyorlardır heralde.

şasesini bilemeyeceğim ancak opel'in kaportası çok daha tok c4'e göre.hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle.aslında sorun 1,3 olmasından çok ağırlığı bence.astra h ruhsattaki değere göre laguna III 1,5 dci'dan sadece 20kg hafif...

iyi yaparsın..ben de bu aracı inceledim..işçilik ve malzeme kalitesi güzel....motoru zaten konuşmaya gerek yok..bildiğim her markanın 1.6 dizeli varken(renoda çıkarıyor 1.6 130 bg.320 nm tork) opel motor konusundaki sıkıntıyı bir türlü aşamıyor..hayırlı olsun şimdiden..

fransızların dizel motor performansı iyidir ama benim gözümde C4 malzeme kalitesi ve tasarım konularında sınıfı geçemez.

İbrahim tatlısesin bir lafı varya urfada oxford vardıda bizmi okumadık diye..

almanlar ucuza 1.6-2.0 dizel araç ürettide bizmi almadık

insanların fransızlara yönelmesinin sebebi fiyatının cebe uygun olması ve araçların full ağzına kadar dolu olması.. her uygun şeyin bir dez avantajıda olucakdır malzeme kalitesi ve işçilik gibi insanlarda bunu bilerek alıyor zaten..

motoru dışında her şeyiyle astra diyorum. c4 le kıyaslamam bile.

Motor konusu dışında her yönüyle astra diyorum bende..

Almanlar fransızlar kadar dandik araba yaparsa fiyatları aşağıya çekerler.

citroeni xsaradan sonra sevemedim gitti ama adamlar öyle motor koymuşlarki ne yaparsan yap arıza vermiyor kolay kolay bizim opel olsa ne kadar ışık varsa hepsini yakardı :) ama alman tahtı varken fransız taburesine oturulmaz sözünü destekliyorum...

Geri