Yeni Astra 1,3 cdti & Yeni c4 e-hdi Sizce hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan T@zm@nic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    107
Arkadaşlar öyle diyorsunuzda,yeni c4'ü hiç test ettiniz mi yada içine bindiniz mi.Eski fransız gibi değil opel vw'ye kafa tutacak kadar işçiliği var. Kaliteli yapılmış,407 denedik kapılar tahta kapı gibi kapanıyor yeni c4'e gidip bakın tok bir ses cıkıyor. Test ettiğimde arabayı çalıştırdım motor sesi neredeyse 0 duyuluyor, 110 km ile yağ gibi gittim hiç ses yoktu arabada arabanın içine geçin ses yok yalıtım mükemmel.Astracılardan bircok şikayet duydum,rüzgar sesiymiş tavandan su almaymış,astranın kronik arızalarıymış vs. 8000 km yapan c4 arkadaşım var hiçbir sorun yaşamadı göüsten çıtırtılar gelmiyormuş, astracılardan şikayet var bu konuyla ilgili.Yeni c4'ü tanımadan fransız arbası diye kötülemek yanlış.İleride arıza cıkartırmı orasını bilemiyorum kullanarak göreceğiz araba satışa sunalı henüz 2-3 ay oldu..

Ayrıca bir soru daha sormak isterim,turbo dizellerde herzaman yaptıgımız yarım dakika 1 dakika bekleme süremiz start stoplu araçlarda nasıl oluyor? Trafik ışıklarına geldiğimizde araba stop ettiğinde turboya hala yağlama gidiyormu? bunu çok merak ettim hepte ediyorum.

sen boş ver al c4 ü bak keyfine insanlar bilmeden binmeden konuşuyor arkadaşımda 306 griffe var araba 210 bine geldi daha en ufak büyük bir sıkıntı çekmedi..
kapısı isterse kağıttan olsun bu aracın ncap testi yokmu var hepsi 4 yıldız 5 yıldız alan arabalar.. rahat ol bin keyfine bak..

gidip bomboş donanımsız vasıfsız alman alıcağına gırtlağı kadar dolu donanımlı aksesuarlı c4 al hemde daha ucuza.. varsın işçiliği biraz daha zayıf olsun boş ver devir para cebini düşünme devri..

Videolar için teşekkürler fakat hepsini incelemiştim izlemiştim :) okumadığım araştırmadığım birşey kalmadı artık,bir forumda astra kulubüne girdim H kasalar için bile kabullenin artık 1,3 dizel cekmiyor yazmış adam.2.vitesin tork'una tav olanlar gördüm ki sonradan pişmanlar.Astra J kullanıcıları ile iletişim kurdum 1 arkadaş yeni aldığı aracını 4 kez servise götürmüş.. Fren müşirleri kronik arızalı imiş zaten.Opel'in sitesinde yazdığı gibi 3,9 LT'leri görenler yok :) Yeni c4'e bakmadan fransızları suçlayan arkadaşlarıma derhal test etmelerini rica ediyorum sonra beni daha iyi anlayacaklar. %85 c4'ten yana olacak seçimim.Almanlar artık kendilerini bozuyor,Yeni jetta comfortline baktık birkaç gün öncesine kadar 58 milyarlık dsg arabada hız sabitleyici yok.Eski kasa comfortline göre çok çok gerilemiş ve kullanıcılar şikayetçi eski kasa daha iyi yol tutuyordu,ses sistemi daha iyidi,rüzgar sesi artmış diyorlar. VW'ye gidip ne zaman geleceği hakkında bilgi aldım DSG haziranda dedi,peki o zaman manuel comfortline bakalım ne zaman gelir dedim inceledi ve gülerek O'da eylülde gelecek dedi şaka gibi.Fransızlar kaliteyi arttırsınlar,ki c4te bir hayli artmış piyasayı yakalayacaklar.Almanlar ne zaman uyanır bilemeyeceğim
Ki,zaten yakaladılar %104 küsüratlı satış artışı oldu citroen'de! Ancak;citroen'de bundan yararlanıp 2 ay içerisinde 2 zam (toplam 2000TL) zam yaptı,onlarada söylenecek laf yok sadece işin puştluğundalar afedersiniz.

ben c4 ü incelemedim ama işyeri aracımız yeni c3. İlk geldiğindede kullanmıştım gerçekten bana hoş gelmişti ve beğenmiştim. Araç şu anda 17 bin km ye geldi ses gelmedik yeri yok araç dağılmış resmen. Belki kullanımlada alakalı bir durum olabilir bilemiyorum. Ama siz opel astranın kronik hatalarını bir yana bırakın c4 ün ileride size ne gibi arızalar çıkaracağı belli değil. araç daha çok yeni o yüzden kapalı kutu.

Hoşunuza gittiyse alın binin. Ama benim kararım c4 olmazdı heralde.

bu citroenin dizel motoruna hayranım, opel şöyle bi güzellik yapmadı.1.3 dizelle uğraştırıyor milleti.

Astranın İÇ tasarımını çok beğeniyordum ama C4 de resimlerde hiç fena görünmüyor.

Sırf motor yakıt performansı için c4 alırdım.(Tabi Türkiye koşullarında sert bi araç olduğu kesin)

bu citroenin dizel motoruna hayranım, opel şöyle bi güzellik yapmadı.1.3 dizelle uğraştırıyor milleti.

Astranın İÇ tasarımını çok beğeniyordum ama C4 de resimlerde hiç fena görünmüyor.

Sırf motor yakıt performansı için c4 alırdım.(Tabi Türkiye koşullarında sert bi araç olduğu kesin)

süspansiyonlar biraz üzecek beni,güzel asfalt istiyor.Aracın iç tasarımı güzel opel vw hissi var ve gercekten kaliteli eskisi gibi değil,yalıtım zaten taş çıkartır :good: yorumunuz için tşkler

belliki kafanda oturmayan birşeyler var mantığınla hareket etmeye çalışıyorsun ama aklında soru işaretleri:confused:...Hal böyleyken ben olsam o kadar para verip almazdım bu aracı aldıktan sonrada hep acaba diyeceksin çünkü...bence bekle seni gerçekten etkileyecek bir araç çıktığında veya bunu hissettiğinde al...için kıpır kıpır olmalı istemelisin gerçekten eğer böyle olsaydı zaten sormazdın bile kimseyee...

Geri