- Konuyu Başlatan
Arkadaşlar öyle diyorsunuzda,yeni c4'ü hiç test ettiniz mi yada içine bindiniz mi.Eski fransız gibi değil opel vw'ye kafa tutacak kadar işçiliği var. Kaliteli yapılmış,407 denedik kapılar tahta kapı gibi kapanıyor yeni c4'e gidip bakın tok bir ses cıkıyor. Test ettiğimde arabayı çalıştırdım motor sesi neredeyse 0 duyuluyor, 110 km ile yağ gibi gittim hiç ses yoktu arabada arabanın içine geçin ses yok yalıtım mükemmel.Astracılardan bircok şikayet duydum,rüzgar sesiymiş tavandan su almaymış,astranın kronik arızalarıymış vs. 8000 km yapan c4 arkadaşım var hiçbir sorun yaşamadı göüsten çıtırtılar gelmiyormuş, astracılardan şikayet var bu konuyla ilgili.Yeni c4'ü tanımadan fransız arbası diye kötülemek yanlış.İleride arıza cıkartırmı orasını bilemiyorum kullanarak göreceğiz araba satışa sunalı henüz 2-3 ay oldu..
Ayrıca bir soru daha sormak isterim,turbo dizellerde herzaman yaptıgımız yarım dakika 1 dakika bekleme süremiz start stoplu araçlarda nasıl oluyor? Trafik ışıklarına geldiğimizde araba stop ettiğinde turboya hala yağlama gidiyormu? bunu çok merak ettim hepte ediyorum.
Ayrıca bir soru daha sormak isterim,turbo dizellerde herzaman yaptıgımız yarım dakika 1 dakika bekleme süremiz start stoplu araçlarda nasıl oluyor? Trafik ışıklarına geldiğimizde araba stop ettiğinde turboya hala yağlama gidiyormu? bunu çok merak ettim hepte ediyorum.