yeni astra 1.3 sport

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eforgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yeni astra 1.3 sport

Eskiden olsan en uygun fiyatlar aralık derdim ama satışlar düştüğü için opel indirime devam ediyor.
yinede yazın fiyat artacaktır ama bu kampanya devam edecek.
opel geçen sene gereksiz zamlar yapıp aracın değerinden çok üstünde satmak istedi kısmende başarılı oldu.
Şimdi liste fiyatından 5 bin indirimle satılıyor bu aracı istedikleri satış rakkamlarında satamadıklarını gösterir.
yinede yaz gelmeden önce alın.

Bizim gibi dimi mehmet cok pahali aldik biz.

kardeşim ben 1.3dizel sport stil paket aldım bugün tam 1.ayım istanbul haramidere opel erdemirde ilk bana 53750 fiyat verdiler sonra konuştuk ettik 52.500 e indirdiler artı navigasyon AS400 (geri dönüş kamersı-ebook-internet-usb girişi vs) 2000 liraydı onuda 1000 liraya indirdiler 53.500 e aldım.

merty link' Alıntı:
kardeşim ben 1.3dizel sport stil paket aldım bugün tam 1.ayım istanbul haramidere opel erdemirde ilk bana 53750 fiyat verdiler sonra konuştuk ettik 52.500 e indirdiler artı navigasyon AS400 (geri dönüş kamersı-ebook-internet-usb girişi vs) 2000 liraydı onuda 1000 liraya indirdiler 53.500 e aldım.
Navigasyon dediginiz ne marka

merty link' Alıntı:

allah kaza bela vermesin hayırlı olsun, hangi rengi aldınız?bu dediğiniz ekstralar nasıl ekletiliyor araca, yani fabrikadanmı geliyor yoksa servistemi yapılıyor?

merty link' Alıntı:
artı olarak kartel koruma cam filmi zenon far 55.000 aldım

opelciii link' Alıntı:
artı olarak kartel koruma cam filmi zenon far 55.000 aldım

sport pakete (merceksiz fara) xenon takan yetkili servis kimdir acaba?

bulent_tnt link' Alıntı:
Butun servisler takiyor

madd

Aracı aldınız mı acaba?

Erzurum'da bu ara birkaç tane 2012 CDTI görüyorum, beyaz renk, birisi siz misiniz acaba?  :)

Geri