Ynt: Yeni Astra Sedan siparişimi verdim Sizce Pahalı mı aldım ?
Bayramdan önce X opel bayisine gittim Astra sedan astroid 1.4 140 otomatik stilpaket boya karter koltuk koruma cam filmi 67,500tlye siparilşini verdim kaporayıda verdim Özellikle satış elemanına tembih ettim aracın koltuk naylonları,diğer naylonlar sökülmesin
Araç ellerinde bulmadığı için bayramdan sonra teslim edeceklerini söylediler bende sorun yok dedim
bayrama 2gün kala bayiye gittim proforma faturasını almak için arabaya özel plaka çıkartıcaktım
Bayram geçti bayiden telefon aracınız tırdan indi isterseniz gelip görün bende bayiye gittim aracı bayinin bahçesine çekmişler
ön camda yapıştırmar vardı 1.4 140hp 67,500tl naylonlar yok koltuklarda ben incelemeye başladım aracı zaten uzaktan görünce almadan soğudum şeytan dürttü proformdaki şase noya baktım arabaya baktım tutmadı dedim bu benim arabam değil nasıl olur dediler hayır efendim sizin aracınız bu peki dedim proformadiki araç nerede Y bayisnde bizden önce Y bayisi almış bizim elimizde araç varmış diğer şubeden getirdik dediler ben aracı almaktan vazgeçtim dedim kaporamı geri aldım araçtanda soğumuştum zaten
Her işte bir hayırvardır dedim
Gittim Y bayise girdim depolarına benim astra naylonlu mumlu yatıyor depoda
Y bayisinde satış temsilcisi elemanla muhabbet ederken bayide beyaz cosmo HB gördüm ve aşık oldum dedim bu aracın stil paketlisi varmı abi biraz zor bulunur dedi araştırıyım size haber vericem dedi 2 gün sonra buldum araç İzmirde depoda dedi
Bir hatra sonra benim cosmo geldi noylonlu mumlu 69,500tlye satın aldım
Astra HB 1.4 140Hp cosmo otomatik stil paket