Ynt: Yeni Astra Sedan siparişimi verdim Sizce Pahalı mı aldım ?
Opel vw rekabeti, Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti kadar olabilir mi acaba.
Opel vw rekabeti, Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti kadar olabilir mi acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok el classicotalha batu link' Alıntı:Opel vw rekabeti, Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti kadar olabilir mi acaba.
talha batu link' Alıntı:[quote author=harunhoca link=topic=13062.msg317185#msg317185 date=1415128079]
Yok el classico
[/quote
Aklıma gelmemişti iyi benzetme. Opel barcelona mı oluyor.
talha batu link' Alıntı:Opel vw rekabeti, Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti kadar olabilir mi acaba.
Her şey satış rakamları ile doğru orantılı değil. Geçen gün bir gazetede okumuş bu forumda da paylaşmıştım. Filo satışlarını çıkardığınızda vw ile opel arasındaki makas o kadar da abartılı değil. Evet kabul etmek lazım ki vw daha çok satıyor ve daha çok prim yapıyor. Bu da ister istemez insanları vw ye yöneltiyor. Opelin daha az prim yapmasının nedenini aracın kalitesizliğine değil, servislerin yetersizliğine birinci planda bağlamak lazım. Tabi kaçan kovalanır misali vw ye gittiğinizde 6 ay sonraya gün verince vay be diyorsun o kadar kaliteli bir araç alıyorum ki adamlar yok satıyor, algı böyle olunca vw daha çok satıyor. Golf, astradan daha iyi bir araç olduğu kesin. Ancak jettanın astra sedandan daha kötü bir araç olduğu da kesin.ins link' Alıntı:Satıs rakamlarına bakınca pek rekabet oldugu gozukmuyor Bence paranın yettiği araba güzeldir tabii
harunhoca link' Alıntı:Her şey satış rakamları ile doğru orantılı değil. Geçen gün bir gazetede okumuş bu forumda da paylaşmıştım. Filo satışlarını çıkardığınızda vw ile opel arasındaki makas o kadar da abartılı değil. Evet kabul etmek lazım ki vw daha çok satıyor ve daha çok prim yapıyor. Bu da ister istemez insanları vw ye yöneltiyor. Opelin daha az prim yapmasının nedenini aracın kalitesizliğine değil, servislerin yetersizliğine birinci planda bağlamak lazım. Tabi kaçan kovalanır misali vw ye gittiğinizde 6 ay sonraya gün verince vay be diyorsun o kadar kaliteli bir araç alıyorum ki adamlar yok satıyor, algı böyle olunca vw daha çok satıyor. Golf, astradan daha iyi bir araç olduğu kesin. Ancak jettanın astra sedandan daha kötü bir araç olduğu da kesin.