Yeni Astra Fiyatları belli oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok yenisi alınırda 1.6 115 bg almak daha mantıklı bu durumda

Karışmak gibi olmasın ama 2008-2009 Astra alanlar, sırf bunu almak için arabalarını satmazlar herhalde. Daha yepyeni arabalar arkadaşlar yapmayın, yazık bence sıfır kokusu duran arabaya.

Fiyatları güzel yapmışlar. Piyasaya yeni çıkan bir araç için bence güzel fiyat.

iide onlar zaten var olan motorluların fiatı
ve zaten bu motorlar avrupadada bir önceki kasasına göre 600 € daha ucuz

yeni opel astra

arkadaşlar benim kendi görüşüm araba çok sık olmuş iç dizayn dış dizayn resmen opelin insignia ile başlayan tasarım değişikliği çok güzel devam etmektedir..bir arkadaş yanılmıyorsam bu çizgiler opel astra ya ait değil demiş ama hiçbir arabanın çizgisi yıllarca aynı kalmaz eskilerle yenilere bakın hiçbiri birbrine benzemiyor..

opel gerçek sitesinde yazan araçların şu anda satılan astra fiyatları olduğunu sorarak öğrendim..sitede yaptıkları tam bir oyun...ama opel gerçek mali olarak iyi bir durumda değil bundan belki bir çoğunuzun haberi yoktur...

ayrıca yeni opel astranın almanya fiyatlarından yanılmıyorsam %36,5 vergi düşmeniz gerekmektedir..ayrıca orda satılan arabalarda kar ile satılıyordur belki türkiyeye gönderdiklerinde karlarının bir kısmından feragat edebiliriler..ordaki vergi sistemi türkiyedeki gibi değil..

zaten piyasaya gireceği fiyat belli aralıklarda olur eğer iyi bir satış potansiyeli istiyorlarsa vw golf gibi girmeyeceklerdir..

bir arkadaşında dediği gibi benim hesaplarıma görede türkiyeye 35 milyar civarlarında bu araba girecektir...

Son düzenleme:
Arkadaşlar önüne gelen istediğini yazıyor herşeye inanmayın bekleyin ve görün yada herşeyi gerçek kaynağından öğrenin. Ben OPEL CHEVROLET YETKİLİ BAYİİ ÇALIŞANIYIM (SİVAS UĞUROTO OPEL CHEVROLET BAYİİ). Yazılanlar doğru değil. Örnek vermek gerekirse;
1.4 Turbo 140 HP aracın yakıt tüketimleri şöyle:
Şehir İçi : 7.8 lt
Şehir Dışı : 4.8 lt
Ortalama : 5.9 lt
1.6 115 HP aracın yakıt tüketimleri şöyle:
Şehir İçi : 8.3 lt
Şehir Dışı : 5.1 lt
Ortalama : 6.3 lt
Bu veriler teknik katalog verileridir.Ayrıca 1.4 140 HP motorda otomatik şeçeneği yoktur.Sadece Manuel seçenek var.
Diğer taraftan 1.3 Dizel seçeneğinde Njoy / Sport / Cosmo modelleri mevcut
1.3 CDTİ 95 HP aracın yakıt tüketimleri şöyle:
Şehir İçi : 5.1 lt
Şehir Dışı : 3.6 lt
Ortalama : 4.2 lt

teknik özeliklere baktıgımızda acaba bu 1.4 turbo motor üsten çift eksantiriklimi twinport yani.acaba astra sedan ne zaman çıkacak H kasadaki gibi geç kalmaz inşallah.

burası türkiye herşeyin üstüne bindirirler.vergi gibi

Geri