Ynt: Yeni Astra J Sedan Çift Eksoz Çıkışı Uygulaması
+1 Doğan bey'e katılıyorum uzaktan bir fotoğrafla güzellik daha çok anlaşılacaktır.
Önemli olan işçilik konusunda Sizin içinizin rahat olması, uygulamanın sonucu zaten çok güzel...
GNSpower link' Alıntı:Gayet şık olmuş güle güle kullanın.
Birde son halinin şöyle uzaktan bir fotoğrafı da olursa süper olur.
+1 Doğan bey'e katılıyorum uzaktan bir fotoğrafla güzellik daha çok anlaşılacaktır.
daos009 link' Alıntı:rica ederim baya forumlara baktım bu araç için bir uygulama bulamadım hazır yapmışken bir yararım dokunsun dedim
kaynak işlemlerini yapan usta işindinde çok profesyonel bir kişi idi onun çözüm arkada kalmadı ankarada bu yeri 1 ay aradım. her kes yaparım diyor ama bu işin üstesinden gelecek birini bulmak zor çünkü difüzör tamamen elle kesme ve boruların hepsi araca göre eğim verilerak yapıldı toplamda 4 tane kaynak işlemi var birincisi son sustutucunun kesilip çift eksoz olarak çoğaltılması ikincisi arkadan bakıldığında sağ taraf için tek borunun eğim verilecerek kaynatılması 3 ve 4 ise susturucuların o borulara kaynatılması yani görüldüğü kadar karmaşık değil tabi boruları sağlaştırmak için ara lehimler yapılıyor.
Önemli olan işçilik konusunda Sizin içinizin rahat olması, uygulamanın sonucu zaten çok güzel...