yeni astra j

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sabah yolda bu mevzuu açıldı, teslimatlar bu arada mart ayında ben aracımı teslim alırken, bu araçlarında teslimatı yapılıyordu. Dizel bekleniyor olabilir.....

büyük ihtimal dizel bekleniyo ... ama bu fiyatlarla şu anın ötesine geçeceğini hiç düsünmüyorum ...

Yazlık aldığımız için kredi ödüyoruz İnşallah ikinci ellere düştüğünde bizde düşünüyouz ASTRA J..

araba cok guzel ama işciliği iyi oldugu ıcın fıyatıda yuksek bıraz sınıfına göre ondan ilk hetapda ınsanlar pek tercıh etmıyor gıbı tabı dızel motor seceneklerı felan fılan daha zamanı var gıbı dusunuyorum.

ben bu astranında en az astra g kadar tutacağına inanıyorum ve benim şahsi görüşüm opelin bugüne kadarki en tutulan ve halende önde olan kasası g kasadır ama bu yeni kasada g kasayı gecermi ona birsey diyemem

yeni astra tek kelimeyle harika insanı heyecanlandırıyor opel bunu hep yapıyor. piyasada az olması çok doğal fiyatı yüksek ben astra h yi aldığımda yaşadıgım şehirde iki tane vardı şimdi sayamıyorum. piyasa da az görülmesi tutulup tutulmadığını degil bence ulaşılabilirligini gösterir piyasada kaç ferrari var? herhalde bu ferrarinin tutulmadığından degildir.

astra h çıktıgında da aynı heyecanı duymuştum insanın içi kıpır kıpır oluyor ilk fırsatta almayı düşünüyorum yeni herzaman yenidir

Geri