yeni astra j

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Passat'ın fiyatı 42.000 TL den başladığı düşünülürse bence bu arabanın fiyatı yüksek diğerleriyle karşılaştırınca...

active select, easytronicten fazla yakıyor yahu... Göğsüm kabardı valla iyi ki almışım ET li astra h :)
Active Select çok farklı bir şanzıman Easytronic ile kıyas yapılamaz her nekadar easytronicleri çok sevsemde birkez Active Select kullanan vazgeçemez diye düşünüyorum tam bir tabiri caiz ise Tiptronic'tir Active Select. Easytronicteki gibi otomatikleştirilmiş manuel şanzıman değil tam otomatik şanzımanın manuelleştirilmişi denebilir. Tork konvertörü değişken özelliğe sahip olup oldukça hızlı istenildiğinde oldukça agresif vites değiştirebiliyor. Yazım yanlış anlaşılmasın Easytronicleri çok severim ama Active Select tam otomatik olduğundan yakıtı arttırması normal.

şuana kadar yolda 2 tane gördüm... bi tanesi bizim eve yakın, ortalama her sabah işe giderken park halinde görüyorum... kırmızı ve cosmo paketli.. yani optik farlar AFL 18jantlar navi vs dopdolu, 1.6 115 hp sanırım, arabayla yanından geçerken görüyorum, bi gün 10 dk erken çıkıp yolda durup bi kaç foto patlatacağım, bayide durduğundan çok daha güzel ve kırmızı olunca apayrı...

opelin hıcbır modelı gt dıısnda nerdeyse tutulmadı dıyemeyız emın ol kı cok yakın bır surede gormekten bıkarsın :)

gt terör fiyatta ondan tutulmadı arkayada oturamıyorsun ;)

Astra J 1400 kg civarı ve oldukça ağır bir hatcback böyle modern bir otomobilin emsallerine göre ağır olması hem iyi donanımlı olup hemde diğer etki eden şeylerin izolasyon ve aynı zamanda kullanılan materyalinde eksik olmadığını gösterir otomobil belki emsalleri içinde en serisi olmaz ama kalitesi konforu ve özellikleri mutlaka iyi olur.

Herşeyi zaman gösterir ama opel, astranın ağırlığını en büyük rakibi golfün üzerine taşıyarak ciddi bir politika değişikliğine gitmiş ve bence iyi iş çıkarmış

Astra J 1400 kg civarı ve oldukça ağır bir hatcback böyle modern bir otomobilin emsallerine göre ağır olması hem iyi donanımlı olup hemde diğer etki eden şeylerin izolasyon ve aynı zamanda kullanılan materyalinde eksik olmadığını gösterir otomobil belki emsalleri içinde en serisi olmaz ama kalitesi konforu ve özellikleri mutlaka iyi olur.

Herşeyi zaman gösterir ama opel, astranın ağırlığını en büyük rakibi golfün üzerine taşıyarak ciddi bir politika değişikliğine gitmiş ve bence iyi iş çıkarmış

evet gerçekten iyi iş çıkarmışlar :) yeni merivada da bu başarıyı bekliyorum açıkcası

Merivada süper bir tasarım

Opel-Meriva-Concept-2008-model-araba-resimleri-1024x768.jpg

kapıları geriye doğru açılıyor. büyük bir değişim yapmışlar bu haraketle.

Ben merivanın farkında değildim dizaynı güzel ve oldukça farklı görünüyor... opele iyi bişiler olmuş :)

Geri