yeni astra sedan 1.3 CDTI chip yaptıran

Hayır bazı versiyon Astra lara yapılamıyor .. hepsine değil..

bir önceki gün başka bir astraya yaptım..gecen hafta baska bir astraya yine OBD den yaptım..

Bülentin arabasında da olmadı seninkinde de..

Motor parametreleri bazı araçlarda beyin işlemcisinin dahili belleğinde tutuluyor bazılarında harici belleğinde..harici bellekte tutulanları OBD den okuyamıyoruz..Sizin araçlarınız gibi..Ama dahili bellekde bulunanlar OBD den yapılabiliyor..

mehmet bey izmirden cihaz alınıp bütün model astra h lara yapılcak demiştiniz.
sadece dahili bellek sahibi araçlara uygulancak o zaman ; peki araç sahibi nerden anlayacak bunu ; malum bazı arkadaşlarımız uzaklardan gelebilir; sonuç başarısız olunca kötü izlenim olcak gibi ne dersiniz ?

mehmet bey izmirden cihaz alınıp bütün model astra h lara yapılcak demiştiniz.
sadece dahili bellek sahibi araçlara uygulancak o zaman ; peki araç sahibi nerden anlayacak bunu ; malum bazı arkadaşlarımız uzaklardan gelebilir; sonuç başarısız olunca kötü izlenim olcak gibi ne dersiniz ?

içinde bulunduğumuz durumun o cihazla alakası yok..

bu farklı bir gelişme idi sizlerle paylaştım..

o cihazı bu hafta sonu almaya gidiyorum..

he bide yüzden fazla astra yaptım..beyin söküldü de noldu bi sıkıntımı çıktı servismi farketti ? beyinmi yandı ?

senin arabanıda sokerek yaptık hemde 2 aracınıda garantideydiler sen sıkıntı yaşadınmı daha geçen gün girdin servise..

boşuna konusuluyor bu işler..

ben dikkat edersen kendi aracım için konuşmadım;bende problem yok.
obd'den yükleme olayına değindim;ama sen farklı anlamışsın müdür.
herkes benim gibi sana 5 dakika değil
ben genel olarak yorum yaptım

sonuçda, aracın model yılından veya donanımından bağımsız bir belirsizlik söz konusu. dolayısıyla obd den yükleme yapılıp yapılmadığını sadece deneyerek anlamakdan bah ediyorsunuz.
ve bence bu teknolojide yada iletişim döneminde hangi araçların harici bellek li hangi araçların dahili olduğunun önceden bilinmesi ve ona göre, hangi modellere oluyorsa onlara uyganıyor demek gerekir.
aksi obd den genel olarak olmuyor denilir.İstisna olarak bir kaç araca olmuş olabilir. yani süprizler kaideyi bozmaz.
ve önceki gün yükleme yapdım dediğiniz astranın mail adresini yada iletişim bilgilerini yada forumdan ise nick name ini paylaşırsanız... kullanıcı görüşleride almak isteriz.
saygılar...

platon1
yetkili servisde nasıl chip yapılıyor? hangi yetkili servisde nekadara yapıldı bilgi verirmisiniz?

bence çok önemli...
onlarda genelde anlaşmalı oldukları birilerine yaptırıp parayı kırışıyorlar.

sonuçda, aracın model yılından veya donanımından bağımsız bir belirsizlik söz konusu. dolayısıyla obd den yükleme yapılıp yapılmadığını sadece deneyerek anlamakdan bah ediyorsunuz.
ve bence bu teknolojide yada iletişim döneminde hangi araçların harici bellek li hangi araçların dahili olduğunun önceden bilinmesi ve ona göre, hangi modellere oluyorsa onlara uyganıyor demek gerekir.
aksi obd den genel olarak olmuyor denilir.İstisna olarak bir kaç araca olmuş olabilir. yani süprizler kaideyi bozmaz.
ve önceki gün yükleme yapdım dediğiniz astranın mail adresini yada iletişim bilgilerini yada forumdan ise nick name ini paylaşırsanız... kullanıcı görüşleride almak isteriz.
saygılar...

önümüzdeki hafta sizi tekrar bekliyorum..

cihazım elime ulaşmış olacak..

bu deneme bahse konu cihazla yapılmadı..

Geri