yeni astra sedan 1.3 CDTI chip yaptıran

Merhabalar..

Astra H ve Corsa D 1.3 CDTI araçların hiçbiri bugüne kadar OBD2 portundan yapılamadı..

Ama yeni satın aldığım bir makine vasıtası ile Türkiye de ilk defa OBD portundan 1.3 CDTI Astra H chiplemiş bulunmaktayım..

Bu araçların daha önceden Elektronik kontrol üniteleri sökülüp arka kapakları açılırdı..Ve BDM dediğimiz özel aletlerin yine özel iğneleri vasıtası ile beyin ile iletişim kurulurdu...

Şu An İçin Türkiyede benden başka herkes bu araçları Kontrol ünitesi söküp içini açarak Chiplemektedir..

Beyinden havya ile sökülen herhangi parça yok ama kapağı açılıyor..

mehmet bey, bu obd portundan yapılan işlem, süre olarak daha kolay oluyordur. sanırım, birde artık, kesinlikle beyin yanacak endişesi bulunmuyor diyebilirmiyiz.

ve yetkili servislerin yapılan işlemi anlamalarıda imkansızlaşdı diyebilirmiyiz.

aynen oğuz öyle oluyor dediklerin doğru
yok beyin açılmıyor yok öyle bir şey diyenler neden yorum yapamıyor acaba ?
hadi beyler işte usta işte yorum porttan sadece mehmette olduğuna göre herkes beyini açıyor

alperen,
senin mevcut aracında chip varmı? daha öncekindemi vardı? yoksa bu aracına düşünüyormusun?

ben mehmet ustanın obd portundan chipliyebildiğini öğrenince fikirlerim değişdi. bende ciddi düşünür oldum. sence değer mi? altdevir benim için önemli. ve birde aracımı uzun süre kullanıcam. easytronic artan tork karşısında daha çabuk bozulur mu?

manuel vites için yorum yapıyorum.
1 vites hantallık tamamı kalkıyor
chipsiz 185 görüyorum cipli 200 geçiyorum
alt devirler mükemmel oluyor
tavsiye ederim
ama easytronic araç için yorum yok
% 1 ihtimallede easytronic cip oluyormu ?
bu aracıma yaptırmam daha 2009 model risk almak istemiyorum

arkadaşlar yarım lütfen....115 hp.astra yokuşta kalkış prıplemi var...birde gaz pedalı..gaz tepkimeleri çok yavaş....gaz yemesi çok yavaş..hızlanma yatari kadar değil..aracım şu an 850km...ve bu iş benim canımım sıktı...LÜTFEN yardım edin kime nasıl ulaşayım.....05326619042.... murat.uludirik@hotmail.com

mehmet bey, bu obd portundan yapılan işlem, süre olarak daha kolay oluyordur. sanırım, birde artık, kesinlikle beyin yanacak endişesi bulunmuyor diyebilirmiyiz.

ve yetkili servislerin yapılan işlemi anlamalarıda imkansızlaşdı diyebilirmiyiz.

Bugüne kadar beyin yanacak endişesi hiç taşımadım..Müşterimin taşımasıda mantıksız..Çünkü başından sonuna işlem benim garantimde..

Uygulama süresi 2 saat kadar çünkü okunması yavaş sürüyor..

aynen oğuz öyle oluyor dediklerin doğru
yok beyin açılmıyor yok öyle bir şey diyenler neden yorum yapamıyor acaba ?
hadi beyler işte usta işte yorum porttan sadece mehmette olduğuna göre herkes beyini açıyor

Türkiye de 2 makina var..

diğeride bizde sayılır..

şu an ilk ve tek diyebiliriz..

arkadaşlar yarım lütfen....115 hp.astra yokuşta kalkış prıplemi var...birde gaz pedalı..gaz tepkimeleri çok yavaş....gaz yemesi çok yavaş..hızlanma yatari kadar değil..aracım şu an 850km...ve bu iş benim canımım sıktı...LÜTFEN yardım edin kime nasıl ulaşayım.....05326619042.... murat.uludirik@hotmail.com
yardımcın mehmet usta kendisine direk yazarsan sana yardımcı olcaktır

mehmet usta noktayı koymuş valla :D
elinize sağlık bu bilgiler için...

Geri