yeni astra sedan 1.3 CDTI chip yaptıran

Gelelim teknoloji yoksunu Opel mühendislerine.. Opel mühendisleri değil, ama Opel Türkiye 1.3 dizel otomobilleri mecburen getiriyor TR'ye. Opel'in çok şahane 1.7 Dizelleri var, ama TR'ye gelmiyor, neden? Çünkü bizim süper vergi sistemimiz 1599 cc'nin üzerine vergi bindirimi yapıyor.

VW'de de aynı sorun var. VW'nin yegane en küçük hacimli dizeli 1.9 TDi, onun da fiyatı başını alıp gittiğinden, ortada VW'nin dizeli bile çok yok, ki bayır rampa çıkabilsin.

Opel, muhteşem bir marka değil, ama her halt da Opel'in suçu değil.
:alkis::alkis::good:.

kim ne derse desin ben arabamdan çok memnuum ..debriyajımın ömrü sonlarına yaklaşmasına rağmen yokuşta arabanın çekişinden çok memnunum arabam az yaksın diye 2000 3000 devirde bir vites atmam yokuşta torku hissettiğim anda atarım vitesi..ilk kalkıştaki hantallığı kabul ediyorum.....115 hp astrası olanlar yeni yazılımı mutlaka yükletsin

bizdeki astra hb. chip değil ama powerbox uyguladım. belirgin bi güç artışı oldu. memnunum tavsiye ederim

Gelelim teknoloji yoksunu Opel mühendislerine.. Opel mühendisleri değil, ama Opel Türkiye 1.3 dizel otomobilleri mecburen getiriyor TR'ye. Opel'in çok şahane 1.7 Dizelleri var, ama TR'ye gelmiyor, neden? Çünkü bizim süper vergi sistemimiz 1599 cc'nin üzerine vergi bindirimi yapıyor.

VW'de de aynı sorun var. VW'nin yegane en küçük hacimli dizeli 1.9 TDi, onun da fiyatı başını alıp gittiğinden, ortada VW'nin dizeli bile çok yok, ki bayır rampa çıkabilsin.

Opel, muhteşem bir marka değil, ama her halt da Opel'in suçu değil.

şu saçma salak vergi sistemi olmasa, corolla da 2.0 d-4d dizel motor ile satılacak.

artık herşey değişti, araçlar değişti ama şu salak vergi sistemi değişmedi. al tüm araçlardan %40 ötv, karıştırma motor hacmini, al mtv leri kasko değeri üzerinden kimse motorum şu bu diye kafa yormasın :mad:

Chip'in aracın beynine zarar verdiği söyleniyor, konusu vardı sitemizde galiba.
Sonuçta ben yaptırmadım ama chip'in getirdiği ekstra performansın kullanımı, motorda ekstra mekanik aşınma olarak geri döner diye düşünüyorum.

Herhangi bir zarar söz konusu deil..Bugüne kadar olmadı olmaz da inş..

motor ekstra arttırılan 15-20 hp yi rahatlıkla göğüsleyebilecek yapıda..100 bini deviren chipli astralar var..problemsiz devam ediyorlar..

opel astra sedan 1.3 CDTI KULLANAN

yinede ben kullanan ve benim aracın aynısı olan birinden fikir almak istiyorum hb lerle sedan arasında mutlaka fark vardır benimkisi sedan araç 16000 de

böyle bir konu astralar için açılmıştı ve serviste yazılım güncellemesi yapılınca geçtiğini söylemişlerdi bi bak istersen

2008 astra sedan arabama opel servisinde chip uygulandı garantiyi bozmadılar arac 120 bg 245 tork ulaştı 240 rahat görüyorum hiç zorlanmadan tek dez avantaşı kara duman atıyor + yakıt biraz fazla şehir içi 6 lt

Geri