yeni astra sedan ilk yıl bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sem1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yeni astra sedan ilk yıl bakımı

ilk yıl bakımını 395 e  inciroğlu opel kayseri ye yaptırdım arkadaki lokurtu tespit olmuş fabrikaya yazmışlar vites sıkıntısı orada yapmadı garip bir şekilde geldiğimden beri buradada yapmıyor    şuan  tek sıkıntım  anahtarla kilit açıldığında dış farlar yanardı artık sisttemden açmama rağmen yanmıyor nedenini daha çözemedim ama kaliper işlemi için gittiğimde gösterecem

sem1903 link' Alıntı:
ilk yıl bakımını 395 e  inciroğlu opel kayseri ye yaptırdım arkadaki lokurtu tespit olmuş fabrikaya yazmışlar vites sıkıntısı orada yapmadı garip bir şekilde geldiğimden beri buradada yapmıyor     şuan  tek sıkıntım  anahtarla kilit açıldığında dış farlar yanardı artık sisttemden açmama rağmen yanmıyor nedenini daha çözemedim ama kaliper işlemi için gittiğimde gösterecem
debriyajdaki boşluk vitesin zor geçmesi gibi durumlar sanki debriyaj pedalında ayarsızlıktan kaynaklanıyor gibi yada en kötüsü baskı balatadan kaynaklanır

ben de 4500de bakıma soktum pişmanım.aracın fabrika ayarlarıyla oynadılar.eskiden daha iyiydi araç.

sallierim link' Alıntı:
ben de 4500de bakıma soktum pişmanım.aracın fabrika ayarlarıyla oynadılar.eskiden daha iyiydi araç.
fabrıka ayarları ıle derken neyı kastettın anlamadım  sen arka kapılara hoparlör taktınmı

CALİBRA BG link' Alıntı:
fabrıka ayarları ıle derken neyı kastettın anlamadım  sen arka kapılara hoparlör taktınmı
frenlerin fabrika ayarları.ayar verdik dediler frenlere güzelim frenleri bozdular.hoparlor takmadım bir türlü o işe fırsat bulamadım kolay iş yoksa kendim takacam

sallierim link' Alıntı:
frenlerin fabrika ayarları.ayar verdik dediler frenlere güzelim frenleri bozdular.hoparlor takmadım bir türlü o işe fırsat bulamadım kolay iş yoksa kendim takacam
bışey daha dıyecem sana bızım sedan araçların arka camın onundekı panzota da takabıırlırsın hoparlör alt taraftan baktığın zaman hoparlör takma yerı  var haberın olsun  olculerıde sanırım 6:9 olması lazım

CALİBRA BG link' Alıntı:
bışey daha dıyecem sana bızım sedan araçların arka camın onundekı panzota da takabıırlırsın hoparlör alt taraftan baktığın zaman hoparlör takma yerı  var haberın olsun  olculerıde sanırım 6:9 olması lazım
eyv abi teşekkürler takacagım zaman ona da bakarım

arkadaşlar benim aracımda 6500 km de yıllık bakımı geldi bakımı birkaç ay geciktireyimmi yoksa tam yılında yaptırmalımıyım....

hüso link' Alıntı:
arkadaşlar benim aracımda 6500 km de yıllık bakımı geldi bakımı birkaç ay geciktireyimmi yoksa tam yılında yaptırmalımıyım....

Yıllık bakım kilometreden bağımsız olarak yılı dolduktan sonra en geç 1 ay içinde yaptırılmalı yoksa servisler tarafından sıkıntı çıkartılır. Bende 8400 km'de yaptırmıştım.

Geri