yeni astra sedan ilk yıl bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sem1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yeni astra sedan ilk yıl bakımı

ali0715 link' Alıntı:
konuyu açan arkadaşımın affına sığınarak ben de bir şey sormak istiyorum. Astra J Sedan 2012 dizel aracım var ve 15000 bakımına gireceğim bu hafta sonu. Acaba kaç TL'ye halledebiliriz bakımı? Ben Antalya'da bulunan iki servisi de aradım biri 590 TL diğeri de 550 TL dedi. İkincisi düz 500 yaparız dedi ama daha da düşürebilir miyiz acaba? Bir de çok para istemiyor mu Opel bu bakım konusunda?
tabiki soracaksın hocam sıkıntı yok benim aracım benzinli idi ankaradakilerden 505 510 tl arası fiyat veriyorlardı kayseri 430 demişti 430 üzerinden indirim ile 395 e taksite böldü bujilerin bile değişmediği bir bakım için o bile çok ama elimiz mecbur  500 indirimli fiyat değilse onun üzerindende birşeyler yapabilir herhalde zira renault da %15 e kadar indirim yapabiliyorlardı

Teşekkür ederim anlayışın için. Bakalım haftasonu ne kadar indirim yaptırabileceğiz. Sonucu merakla bekliyorum.

Bu ikinci vites genel bir sorun galiba... benim aracım da 4 aylık 2000 km de ve son bir haftadır 1 den 2 ye geçiş "kemikli" den biraz daha sert, 3 ten 2 ye ise baş belası... eğer böyle devam ederse daha ilk bakım gelmeden servis yolunu tutacağız galiba... Fren sistemiyle ilgili de dikkatimi çeken birşey oldu. 90-100 ile giderken ani frende aracın başı gözü oynuyo sağa sola atıyo kendini, her ne kadar kademeli fren yapsam da... Acaba benzer sorunları olan varmı ? daha 4 ay olmadı ama araçtan ciddi anlamda soğumaya başladım bu sorunlar yüzünden.

vonlanthen17 link' Alıntı:
Bu ikinci vites genel bir sorun galiba... benim aracım da 4 aylık 2000 km de ve son bir haftadır 1 den 2 ye geçiş "kemikli" den biraz daha sert, 3 ten 2 ye ise baş belası... eğer böyle devam ederse daha ilk bakım gelmeden servis yolunu tutacağız galiba... Fren sistemiyle ilgili de dikkatimi çeken birşey oldu. 90-100 ile giderken ani frende aracın başı gözü oynuyo sağa sola atıyo kendini, her ne kadar kademeli fren yapsam da... Acaba benzer sorunları olan varmı ? daha 4 ay olmadı ama araçtan ciddi anlamda soğumaya başladım bu sorunlar yüzünden.
ben servis yolunu 3 kez tuttum.2 farklı servise gittim çözümü yok malesef

Geri