Ynt: yeni astra sedan ilk yıl bakımı
Ben de 5000 kmdeyken yaptırdım çıkan her parça pırıl pırıldı yazık vallahi o paralara
Ben de 5000 kmdeyken yaptırdım çıkan her parça pırıl pırıldı yazık vallahi o paralara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de 5000de yaptırdım.pişmanım.almanyada 20.000 km de bir yapılıyor.israf vallaeraytly link' Alıntı:Ben de 5000 kmdeyken yaptırdım çıkan her parça pırıl pırıldı yazık vallahi o paralara
harunhoca link' Alıntı:Koca bir yılda sadece beş bin km. yol yapmak special_Yeah. Resmen aracı vazo olarak kullanmışsınız mirim kahka536.
eraytly link' Alıntı:Bu arada ben bir dahaki bakımı ne zaman yaptırıcam aracım 8.000 oldu 15.000 de mi?
4 ay zaten yurt dışında oldugum için kullanamadım.bizimkilerin de ikinci aracı var ve dizel.bu nedenle buna çok binilmedi bu seneharunhoca link' Alıntı:Koca bir yılda sadece beş bin km. yol yapmak special_Yeah. Resmen aracı vazo olarak kullanmışsınız mirim kahka536.
ben 425e yaptırdımali0715 link' Alıntı:konuyu açan arkadaşımın affına sığınarak ben de bir şey sormak istiyorum. Astra J Sedan 2012 dizel aracım var ve 15000 bakımına gireceğim bu hafta sonu. Acaba kaç TL'ye halledebiliriz bakımı? Ben Antalya'da bulunan iki servisi de aradım biri 590 TL diğeri de 550 TL dedi. İkincisi düz 500 yaparız dedi ama daha da düşürebilir miyiz acaba? Bir de çok para istemiyor mu Opel bu bakım konusunda?