yeni astra sedan ilk yıl bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sem1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yeni astra sedan ilk yıl bakımı

Ben de 5000 kmdeyken yaptırdım :) çıkan her parça pırıl pırıldı yazık vallahi o paralara :(

eraytly link' Alıntı:
Ben de 5000 kmdeyken yaptırdım :) çıkan her parça pırıl pırıldı yazık vallahi o paralara :(
ben de 5000de yaptırdım.pişmanım.almanyada 20.000 km de bir yapılıyor.israf valla

Koca bir yılda sadece beş bin km. yol yapmak  special_Yeah. Resmen aracı vazo olarak kullanmışsınız mirim kahka536.

harunhoca link' Alıntı:
Koca bir yılda sadece beş bin km. yol yapmak  special_Yeah. Resmen aracı vazo olarak kullanmışsınız mirim kahka536.

2 sene 2 ayda 14.500 km yapabildim, bol yatmış aslan diye satacağım arabamı. (:

Sanki ben araca değilde, araç bana biniyo :))

Bu arada ben bir dahaki bakımı ne zaman yaptırıcam aracım 8.000 oldu 15.000 de mi?

eraytly link' Alıntı:
Bu arada ben bir dahaki bakımı ne zaman yaptırıcam aracım 8.000 oldu 15.000 de mi?

Valla benimki 2 sene 2 ayda 14500 olabildi daha, kısmet o. ((:

harunhoca link' Alıntı:
4 ay zaten yurt dışında oldugum için kullanamadım.bizimkilerin de ikinci aracı var ve dizel.bu nedenle buna çok binilmedi bu sene

konuyu açan arkadaşımın affına sığınarak ben de bir şey sormak istiyorum. Astra J Sedan 2012 dizel aracım var ve 15000 bakımına gireceğim bu hafta sonu. Acaba kaç TL'ye halledebiliriz bakımı? Ben Antalya'da bulunan iki servisi de aradım biri 590 TL diğeri de 550 TL dedi. İkincisi düz 500 yaparız dedi ama daha da düşürebilir miyiz acaba? Bir de çok para istemiyor mu Opel bu bakım konusunda?

ali0715 link' Alıntı:
konuyu açan arkadaşımın affına sığınarak ben de bir şey sormak istiyorum. Astra J Sedan 2012 dizel aracım var ve 15000 bakımına gireceğim bu hafta sonu. Acaba kaç TL'ye halledebiliriz bakımı? Ben Antalya'da bulunan iki servisi de aradım biri 590 TL diğeri de 550 TL dedi. İkincisi düz 500 yaparız dedi ama daha da düşürebilir miyiz acaba? Bir de çok para istemiyor mu Opel bu bakım konusunda?
ben 425e yaptırdım

Geri