yeni astra sedan sport konsol siperliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sem1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yeni astra sedan sport konsol siperliği

gümüş ile piano black siyah olan aynı fiyat  ve 650 tl  ama ben siyah olanını  daha çok  beğendim çıkmasını bulsam alırım

sedanlarda bagaj acma var:(
bizde niye yok:(

ray55 link' Alıntı:
sedanlarda bagaj acma var:(
bizde niye yok:(

Bagaj kapağı açıldığında çok yükseğe kalktığı için, yanlışlıkla açılıp tavanı alçak olan yerlerde, tavana çarpmasın diye koymuyorlar...

Tabii ki öyle  değil, istenilse yapılır, tamamen maliyet kaygısı  :D

Ynt: Ynt: yeni astra sedan sport konsol siperliği

Edition hbde kol dayama var. Sedan da yok mesela. Gerçekten tuhaf bir durum bu. :-[

Ynt:

Tavanı düşünmemiştim ama kaza ile bagaj kapağının yanında duran birinin kafasına carpabilir diye koymamis olabilirler. Sırf bu yüzden kumanda ile bagaj kapağı açma konusuna sıcak bakmıyorum.

Ynt: Ynt: yeni astra sedan sport konsol siperliği

Valla ne yalan soyleyim bagaji anahtardan açmak çok isime yariyor ama tek hakkin var bagaj kapagini açmak mi yoksa kol dayama mi deselerdi kesinlikle kol dayamayi secerdim:P

Kol dayama kesinlikle şart ;)

Ynt: Ynt: Ynt: yeni astra sedan sport konsol siperliği

mucahitduran link' Alıntı:
Kol dayama kesinlikle şart ;)
Sedan edition konsoluna olmuyormus sanirim hocam. Servisteki eleman söylemişti. Netteki yan sanayi ürünler de ne kadar ise yarar bilmiyorum.

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: yeni astra sedan sport konsol siperliği

cihan seker link' Alıntı:
Sedan edition konsoluna olmuyormus sanirim hocam. Servisteki eleman söylemişti. Netteki yan sanayi ürünler de ne kadar ise yarar bilmiyorum.
Her ikisini de kullanmış biri olarak konsolda 1 mm fark yok. Tamamen sallamış arkadaş.

Geri