Yeni Astra Tekerlerden metal ses gelmesi

beyazastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Yeni Astra 1.3 dizel aracımı alalı 3-4 hafta oldu, ancak tekerlerden metal vurma sesi geldi, düzensiz parke yollarda ve hafif bozuk yollarda bu sesi zaman zaman duydum, servise götürdüm. balata sacından geldiğini ve o kısımdaki parçayı orjinal yeni parça ile değiştireceklerini söylemesine rağmen içim hiç rahat değil... 0 km bir araçta henüz 1000 km.böyle bir hatanın olması normal mi?...

Ynt: Yeni Astra Tekerlerden metal ses gelmesi

beyazastra link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=1858.msg39352#msg39352 date=1310226520]
şuraya bir göz atın
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=149.165

İlginizden dolayı teşekkür ederim. baktım okudum belirttiğiniz sayfayı. 1 hafta sonra parça değişecek bakalım ses kesilecek mi?
[/quote]
rica ederim, ben dahil bir çok kişi bu sesi yaşadı. kesilmesi de basit bir işlemle yapılıyor.

beyazastra link' Alıntı:
Yeni Astra 1.3 dizel aracımı alalı 3-4 hafta oldu, ancak tekerlerden metal vurma sesi geldi, düzensiz parke yollarda ve hafif bozuk yollarda bu sesi zaman zaman duydum, servise götürdüm. balata sacından geldiğini ve o kısımdaki parçayı orjinal yeni parça ile değiştireceklerini söylemesine rağmen içim hiç rahat değil... 0 km bir araçta henüz 1000 km.böyle bir hatanın olması normal mi?...
Yoksa bunada mı kullanıcı hatası dediler ?

hayır, kullanıcı hatası demediler, çünkü servisteki usta birkaç kez sürerek bende araç içinde iken o sesi duydu ve sürücüden kaynaklanamayacağını anladı.

Astra lardaki sesi eli yatkın ve istekli ustalar (!) kolayca çözüyorlar, Auris deki ses amortisörün yapısından kaynaklanıyor ve giderilemiyor.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Astra lardaki sesi eli yatkın ve istekli ustalar (!) kolayca çözüyorlar, Auris deki ses amortisörün yapısından kaynaklanıyor ve giderilemiyor.
O eli yatkın ve istekli ustalardan bir tanede bana denk gelse ya :)

Geri