yeni astrada hediye ne istenir??

Ynt: yeni astrada hediye ne istenir??

adam uzerınde gelıo plastık dedı sımdı aradım.. celıkle degıstrılyrmu dedım sorayım dedı..

cancanada link' Alıntı:
adam uzerınde gelıo plastık dedı sımdı aradım.. celıkle degıstrılyrmu dedım sorayım dedı..

ben 10-10-2014 tarihinde samsun reis bayisinden aldığımda kartel koruma yoktu. motor kaputunu açtığınızda alt yol görünüyordu. diğer sıfır araçlarda da öyleydi..

siz gene iyi araştırın bence kartel korumalığını..

Bir ay önce sedan bussines aldım. Üzerinde plastik vardı, metal olanından taktırdım.

Ben karter koruma, park sensörü ve aksesuar'da güzel indirim almıştım.

Aksesuar olarak LPG ve Necvox 9833 Multimedia seti almıştım.

Ynt:

Istenebilecekler listesi

1- Torpido Raf Ayırıcı
2- Bagaj Havuzu
3- Karter Koruma
4- Tiryaki Seti
5- Gözlük Tutamadı
6- Park Sensörü
7- Boya ve Koltuk Koruma

Aklıma gelmedi ama ne kıl koparabilirsen kopar kardeşim. (Biraz ağır oldu) :)

Can en önemli iki şey biri karter koruma diğeri için süsü küllük bu ikisini kesin iste.

Ben abartmışım ozaman cam filmi,karter koruma ve park sensoru hediye olarak almıstım hee birde dandik kaucuk paspas general_hehe general_hehe

Plastik karter koruma, metal olandan daha güvenli (kaza anında).

Bence tiryaki seti koparın,  pardon rica edin :)

Fiyatta ciddi pazarlık yapılmazsa istediğiniz hediyeyi alırsınız, temsilcinin dip fiyatını görürseniz anahtarlık bile alamazsınız benim gibi  :)

madmax50 link' Alıntı:
Fiyatta ciddi pazarlık yapılmazsa istediğiniz hediyeyi alırsınız, temsilcinin dip fiyatını görürseniz anahtarlık bile alamazsınız benim gibi  :)

Mustafa ben alınabılecek en dıp fıayata aldım aracı ve yukaradıda yazdıklarımıda aldım general_hehe

Geri