yeni astrada hediye ne istenir??

Ynt: yeni astrada hediye ne istenir??

mucahitduran link' Alıntı:
O kadar yemine ben de birşey demezdim heralde hocam :))

Allah belamı versin, iki gözüm önüme aksın, herşey üzerine yemin ederim ki bende birşey diyemezdim. ((:

Ynt: Ynt: Ynt:

faruk4143 link' Alıntı:
Doğrudur, ama en az 7-8 bayiyle görüstüm telefonda genelde 48500 dediler. Sadece Samsun Reis 48350 demisti. Arkadasım Samsunda çalışıyo ailesi burda(Gölcükte). Samsun bu fiyatı verdi diyerek zorla 150 tl daha düstüler. Tam 2 yıl önce 39000e kendime aldığım arabayı 48350ye almak koydu.

Bende aynı model arabayı bayramdan hemen sonra aldım.. samsun Reis bayisinden. 48500 den aşağı inmadiler. hediye birle vermediler:(

GNSpower link' Alıntı:
Allah belamı versin, iki gözüm önüme aksın, herşey üzerine yemin ederim ki bende birşey diyemezdim. ((:
:D Abi sen alırken showroomda "ya bana hediye verirsiniz ya da tüm araçların kaputlarına oturur, amortisörlerini mahvederim" şeklinde tehditte bulunabilirsin :D :D :D :D :D :D

Ynt: Ynt: Ynt: yeni astrada hediye ne istenir??

:D Abi sen alırken showroomda "ya bana hediye verirsiniz ya da tüm araçların kaputlarına oturur, amortisörlerini mahvederim" şeklinde tehditte bulunabilirsin :D :D :D :D :D :D
Kiyamam canııım derler miydi? :)

Ynt:

1 ay önce mersin gedizlerden 1.6 astra sedan edition aldim 49500 TL. Promosyon olarak karter koruma ve cam citasi verdiler

Bana hediye falan uğraşmadan direkt indirim verip yolluyorlar, risk almıyorlar. ((:

cihan seker link' Alıntı:
1 ay önce mersin gedizlerden 1.6 astra sedan edition aldim 49500 TL. Promosyon olarak karter koruma ve cam citasi verdiler

Çok güzel olmuş hocam hediyeler. Normalde cam çıtası alan görmemiştim.
GNSpower link' Alıntı:
Bana hediye falan uğraşmadan direkt indirim verip yolluyorlar, risk almıyorlar. ((:
:D :D Hiç riske atmaya gelmez abi :D

Ynt: Ynt: Ynt: yeni astrada hediye ne istenir??

Çok güzel olmuş hocam hediyeler. Normalde cam çıtası alan görmemiştim.:D :D Hiç riske atmaya gelmez abi :D
Kendileri karter korumayla park sensoru verelim dediler. Ben de geri gorus kamerasi taktiracam zaten sensoru iptal edelim cam citasi verin dedim. Biraz ugrastik ama sagolsunlar yardimci oldu mersin gedizler. Cam citasi çok değiştirdi arabayi iyi ki taktirmisim diyorum.

Merhabalar arkadaşlar,

Bende yeni astra hb 1.4 140 otomatik sport + stil paket neptün mavi aracımızı nasipse bu ayın son günü teslim alarak aranıza katılacağım.

Çevre iller ve antalya bayilerini itina ile birbirine düşürerek alabildiğim en iyi fiyat ve hediyeleri , Antalya ant oto'dan 62.700 + boya koruma + karter koruma + 3m cam filmi + kauçuk paspas + çerçevesiz plaka hediye olucak şekilde anlaştık.

quaresma link' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar,

Bende yeni astra hb 1.4 140 otomatik sport + stil paket neptün mavi aracımızı nasipse bu ayın son günü teslim alarak aranıza katılacağım.

Çevre iller ve antalya bayilerini itina ile birbirine düşürerek alabildiğim en iyi fiyat ve hediyeleri , Antalya ant oto'dan 62.700 + boya koruma + karter koruma + 3m cam filmi + kauçuk paspas + çerçevesiz plaka hediye olucak şekilde anlaştık.
Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın :)

Geri