Ynt: yeni astrada hediye ne istenir??
Bir depo yakıt iste ;D
Bir depo yakıt iste ;D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Külliyen yalan Ankara'da 47500'e alanlar var.faruk4143 link' Alıntı:Bugun yakin arkadaşıma siparis verdik 1.6 edition hb neptun mavi. O kadar dil döktük karter korumadan fazlasini hediye alamadık. Arac 48350 tlye alındı. Sonax cam filmi 400 tl, tam boy kaput, yarım boy tampon, camurluk uçları ve yan aynalara seffaf kaplama 500 tl, park sensörü 250 tl. Toplam 49500 tl, ayın 30una kadar teslim. Pazarlık esnasında genel mudur geldi yanımıza, adam yemin billah etti bu 1.6 editiondan kazandıgımız 600-700 tlyi gecmiyor diye. Dizel alsanız 2000 tl duseyim liste fiyatindan dedi. Yalan dogru bilmiyorum...
Doğrudur, ama en az 7-8 bayiyle görüstüm telefonda genelde 48500 dediler. Sadece Samsun Reis 48350 demisti. Arkadasım Samsunda çalışıyo ailesi burda(Gölcükte). Samsun bu fiyatı verdi diyerek zorla 150 tl daha düstüler. Tam 2 yıl önce 39000e kendime aldığım arabayı 48350ye almak koydu.madmax50 link' Alıntı:Külliyen yalan Ankara'da 47500'e alanlar var.
vtekince link' Alıntı:Eylül sonu 1.6 edition sedan aldım 49.900 tl'ye. Ne istediysem vermediler valla. En sonunda 50 lira benzin koyun bari dedim , kadın tip tip baktı
faruk4143 link' Alıntı:Bugun yakin arkadaşıma siparis verdik 1.6 edition hb neptun mavi. O kadar dil döktük karter korumadan fazlasini hediye alamadık. Arac 48350 tlye alındı. Sonax cam filmi 400 tl, tam boy kaput, yarım boy tampon, camurluk uçları ve yan aynalara seffaf kaplama 500 tl, park sensörü 250 tl. Toplam 49500 tl, ayın 30una kadar teslim. Pazarlık esnasında genel mudur geldi yanımıza, adam yemin billah etti bu 1.6 editiondan kazandıgımız 600-700 tlyi gecmiyor diye. Dizel alsanız 2000 tl duseyim liste fiyatindan dedi. Yalan dogru bilmiyorum...
Tesekkurler...Benim de inanasım gelmedi ama gözümün icine baka baka o yeminleri edebiliyosa helal olsun genel müdüre ne diyimmucahitduran link' Alıntı:Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullansın arkadaşınız. Ama normalde istedikleri kadar hediye veriyorlar. Kazançları 600-700 TL'yi geçmiyor olayı da bana yalan gibi geldi
faruk4143 link' Alıntı:Tesekkurler...Benim de inanasım gelmedi ama gözümün icine baka baka o yeminleri edebiliyosa helal olsun genel müdüre ne diyim