Yeni Astra'da Orjinal Xenon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cocotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cocotr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar selamlar,

Geçtiğimiz ay sıfır bir araç satın aldım, araçta fabrikasyon bir boya hatası olduğu ortaya çıktı. Opel'de mağduriyetimi gidermek için bana Xenon far hediye edecek. Standart olarak halojen farlı bir araca orjinal sıfır astra Xenon farı takılacak.

Ancak xenon far hediyesini alana kadar Opel'le baya bir sorun yaşadık, o yüzden farı takarken kalitesiz iş yapmalarından ya da gerektiği gibi yapmamalarından korkuyorum.

Bu yüzden soruyorum:

• Orjinal Astra Xenon'ları bi-xenon mudur ?
  • Eski farlarım bana verilip, yerine sıfır tamamen yeni far mı takılacak yoksa düzenek mi takılacak?
  • Far yıkama sistemi sonradan takılabilir birşey mi, talep edeyim mi?
  • Elektrik düzeneği v.s de kalitesiz iş yapabilirler mi, dikkat etmemi önerdiğiniz bir konu var mı ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

bılgım dahılınde sunları soyleyebılırım orj xenonlarda sadece kısalar xenon yanı bı xenon deıl eskı farların verılecegını sanmıorum xenon far sıstemı merceklı oldugundan dolayı yenı duzenek takılacak far yıkama sıstemı mecburen takılacak eger takmaya gonullu olmazlarsa kesınlıkle talep edın gorusunuz ıcın cok onemlı bı faktör far yıkama...

bana göre kalitesiz iş ypmazlar çünkü garantili yapacaklardır yapacakları işi.
benm arabamda orjinal xenon var ve xenon olduğunda sanırım far yıkama sistemide oluyor en azından benmkinde öyle.
bu arada arabanda ne gibi bi boya hatası çıktı? bence far alacağına t mahkemeye ver dava aç derim...

bana göre kalitesiz iş ypmazlar çünkü garantili yapacaklardır yapacakları işi.
benm arabamda orjinal xenon var ve xenon olduğunda sanırım far yıkama sistemide oluyor en azından benmkinde öyle.
bu arada arabanda ne gibi bi boya hatası çıktı? bence far alacağına t mahkemeye ver dava aç derim...

Bagaj kapağının sol üst köşesinde, 4-5 adet toplu iğne başı kadar büyüklükte toz parçası kalmış boyanın altında. Olmaması gerekirdi, ama aracın değerini düşüreceğini düşünmüyorum, her araçta olabilir.

Dava konusunda da tüketici mahkemesi ile görüştüm, bedel indirimi talep et dediler. Talep ettim maks 1000 ytl verirz dedi Opel. Dava açıp uraşabilirim, ama açıkcası uğraşmaya değer mi bilmiyorum.

Mahkemedekiler de insan, ufacık hata için arabayı mı geri vericem.

hıı tamam hata o kadar küçükse problem olmaz sen farlarınla mutlu ol bence:)) bu arada hayırlı olsun araban hangi motor hangi donanım?

araç 1.3 dizel, enjoy spor paketti.. ama bu hafta sonu xenon far, cam altı krom çıta, orta kol dayama ile zenginleştiricem donanımı.

senin uzun süre olmuş sanırım.. memnunmusun ?

yok yok bend 1,5 hafta oldu alalı. son hız hariç ve yüksek hızdaki direksiyon oynaması hariç memnun sayılırm..

kaç km de, kaça aldın ?

bende titreme sorunu olmuyor, son hız ve çok sık vites değiştirme sorun oluyor.

direksiyon oynaması derken arabanın o hızdaki yola oturuşunu kastetemiştim aslında güvenli değil yani o hızda bende bundan önce bora vardı inanki 190 da giderken çok kez msj yazdığımı bilirim ama bunda direksiyonu 2 elle tutmak lazım:((

30.000 km de benm arabam 28 bin ytl ye aldım oda hatır gönülle. ama benm araba elegance donanım ayrıca otomatik vites hariç bütün paketler var yani. 2004 model

Arkadaşlar selamlar,

Geçtiğimiz ay sıfır bir araç satın aldım, araçta fabrikasyon bir boya hatası olduğu ortaya çıktı. Opel'de mağduriyetimi gidermek için bana Xenon far hediye edecek. Standart olarak halojen farlı bir araca orjinal sıfır astra Xenon farı takılacak.

Ancak xenon far hediyesini alana kadar Opel'le baya bir sorun yaşadık, o yüzden farı takarken kalitesiz iş yapmalarından ya da gerektiği gibi yapmamalarından korkuyorum.

Bu yüzden soruyorum:

• Orjinal Astra Xenon'ları bi-xenon mudur ?
  • Eski farlarım bana verilip, yerine sıfır tamamen yeni far mı takılacak yoksa düzenek mi takılacak?
  • Far yıkama sistemi sonradan takılabilir birşey mi, talep edeyim mi?
  • Elektrik düzeneği v.s de kalitesiz iş yapabilirler mi, dikkat etmemi önerdiğiniz bir konu var mı ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
benimki orjinal kesinlikle bi-xenon

Geri