orjinal xenon var bi-xenon var
karıştırmamak lazım...
karıştırmamak lazım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benimki orjinal kesinlikle bi-xenon
sayın kardeşlerim uzun ampülleri sökün ve sellektör yapın öğrenemediklerinizi öğrenirsiniz:good:bi-xenon değilki ama...uzunlar ve selektör normal ampulle...sadece kısalar xenon...uzunları açıp bi bak ışık kaynağı sadece mercekten mi gelio yoksa merceğin yanında bi haleojenden de geliomu diye...
orijinalini takmayacaklar.
orijinal sistemi komple 0 parçalarla takmak en az 2000 ytl ..
orijinal sistemde ;
2 adet seviye sensörü(yasal zorunluluktur !)
2 adet kontrol ünitesi
yığınla yeni ve eskinin üszerine yapılacak tesisat
far yıkama sistemi (Yasal zorunluluktur ! yurtdışında vize alamasınız)
ve yığınla detay işçilikler var..
tahminim size kıytırık uzak doğu malı bir kit verecekler...
almayın.. onun yerine ücretsiz bakımlar taleb edin... daha karlı çıkarsınız.
büyük ihtimal pirinçten de olursunuz evdende ...
başka alternatif arayın.. Opel vectra B ye sonradan cdx versiyonu xenonlarını takmak
izmir egem in verdiği expertizde 6.500 ytl idi..
takmazlar emin olun takmazlar...
adam akılı taksınlar forumu bırakırım ...
ya baya uzun tartıştık ettik en sonunda razı oldular xenona ama orjinalden kaçacaklarsa ben gene haklarımı yasal yoldan ararım daha iyi... arabayı alalı 2 ay oldu, hala uraşıorum ya.
Benim derdim o değil, hadi dediler ne istiosan takıcaz... Sök - tak sırasında arabayı rezil etmesinler... Bir riski var mıdır ?
Ahmet bir de şunu diyicem, atıyorum Cosmo paket bir araç kaza yaptı önden darbe aldı, neticede herşeyi tekrar takıolar. Yani diyeceğim o ki, bnm arabada Xenon için gerekli donanım için alt yapı vardır, atıorum takılcak parçaların yeri hazırdır. Yanılıyormuyum ?