Yeni Beyaz Balinam Vectra C :)

Maşallah,sislerin çevresine krom gibi plastik kaplama yapılıyo,aslında angara işi biraz cafcaflı olabilir :) Bir de xenon ve arka plakalık lambaları beyaz olsa olsa uff ki uff..
Çok cafcaflı işleri pek sevmem zaten ama xenon aklımda. Ve özellikle aracı aldığım gibi ilk işim plaka lambalarını beyaz yaptım zaten fotolarını çekemedim henüz :) şimdi de kısa zaman sonra iç aydınlatmaları beyaz yapmayı düşünüyorum.

Bence iyi başlangıç Bedri Abi ;)

allah kaza bela vermesin vectra iyidir, ama özellikle 2005 daha iyiidir :D

Ben kırşehir'den 12.5 tl civarına alıp ön tepe lambasına taktırdığım led'i göstermek istiyorum,belki fikir olur size.

Ekli dosyalar

• DweLL 0383.webp
    DweLL 0383.webp
    47.1 KB · Görüntüleme: 17
Teşekkür ederim Hamza bey :) 2005'in diğerlerinden farkı ne. Bunu bir kaç kişiden daha duymuştum. Ne gibi artısı var 2005 olmasının :)

içindeki elektrik aksamı farklı
teyp
bilgi ekranı ekran
direksiyon

CID ekran takılabiliyor bunlara, 2004 lere takılmıyor.

ilk aklıma gelen bunlar

navi21.jpg

Ben kırşehir'den 12.5 tl civarına alıp ön tepe lambasına taktırdığım led'i göstermek istiyorum,belki fikir olur size.
Teşekkür ederim resim için :) Ben de bir ara buna benzer bir led alıp hyundai accent'te kullanmıştım fakat kısa süre de patlamaya başladılar. Opelde nasıl olur bilmiyorum. Denemek lazım.

içindeki elektrik aksamı farklı
teyp
bilgi ekranı ekran
direksiyon

CID ekran takılabiliyor bunlara, 2004 lere takılmıyor.

ilk aklıma gelen bunlar
CID ekran dediğiniz renkli bilgi ekranı mı. Bir de aklıma birşey geldi. Hemen hemen tüm arabaların klimasında havayı ayaklara falan yönlendirme düğmeleri olur. Ben vectra'da göremedim onu. Klima açınca direk kanallardan hava geliyor veya camlara yönlendirebiliyorum. Ayaklara yönlendirme yok sanırım.

CID ekran dediğiniz renkli bilgi ekranı mı. Bir de aklıma birşey geldi. Hemen hemen tüm arabaların klimasında havayı ayaklara falan yönlendirme düğmeleri olur. Ben vectra'da göremedim onu. Klima açınca direk kanallardan hava geliyor veya camlara yönlendirebiliyorum. Ayaklara yönlendirme yok sanırım.

menüde var, klimayı açmayı başardığınız menüde:)

Geri