Yeni Beyaz Balinam Vectra C :)

O resimdeki 2005 elegance galiba.
Benim comfortda 2005 teybin cd alan kısmın üstündeki iki düğme ve yanlardaki iki düğme yok ve ses açma düğmesinin yanında bi daha çevirmeli düğme var o ne işe yarıyor bu göğüs benimkinden baya farklı.

O resimdeki 2005 elegance galiba.
Benim comfortda 2005 teybin cd alan kısmın üstündeki iki düğme ve yanlardaki iki düğme yok ve ses açma düğmesinin yanında bi daha çevirmeli düğme var o ne işe yarıyor bu göğüs benimkinden baya farklı.

cdc 40 elegance o cd değiştirici

Hamza bey dediğiniz yeri buldum. Klima düğmesini bastırmak gerekiyormuş o ayarlar için :) Nasıl olacağını çözdüm. Ama şu vectrayı bana öğretecek birine ihtiyacım var sanırım :)

Hamza bey dediğiniz yeri buldum. Klima düğmesini bastırmak gerekiyormuş o ayarlar için :) Nasıl olacağını çözdüm. Ama şu vectrayı bana öğretecek birine ihtiyacım var sanırım :)

cok falza kafa karıştıracak bşi yok o kadar zaten :)

2005 elegance'lar en iyisi diyebliirm vectraların.

2005 vectranın comfortu bile 2004'lerden çok farklı.
türkçe yol bilgisayarı far sensörü var. kadran bile farklı...

2005 vectranın comfortu bile 2004'lerden çok farklı.
türkçe yol bilgisayarı far sensörü var. kadran bile farklı...
Evet doğru. 2004 comfortlarda far sensörü, yağmur sensörü ve hız sabitleyici gibi özellikler yok diye biliyorum. 2005'lerde hız sabitleyici, türkçe menü, far sensörü, yağmur sensörü var.

Evet doğru. 2004 comfortlarda far sensörü, yağmur sensörü ve hız sabitleyici gibi özellikler yok diye biliyorum. 2005'lerde hız sabitleyici, türkçe menü, far sensörü, yağmur sensörü var.

yağmur sensörü bazılarında var, far sensörü yok, tüm vectra c lerde hız sabitleyici var türkçe menü var.

:) vectraları iyi bilirim

Geri