Yeni Corsa C'm Fikirleriniz..

onurdoyuran

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Daha 2 hafta önce aldım aracımı .. Kendim ANgel farları ve jantlarını ekledim.. İlk arabam daha.. Sizlerin önerilerini bekliyorum... aşırı bir modifiye yapmaya niyetim yok.. sade ama spor olsun.. teşekkrler
4c82q.jpg

4c81q.jpg

4c81h.jpg

4c87h.jpg

allah kaza bela vermesin,hayırlı olsun

yan marşbiyel+ön ve arka ek tampon+rüzgarlık+sis farı+siyah film camlara+app plaka+siyah olan yerleride araba rengine boyatırsan hoş durur.bnm arabaya bak istersen bi örnek için :)

Allah kaza bela vermesin inşaallah.. Maaşallahı var aracının diri duruyor ;)

Teşekkurler hepinize ... bu hafta marjpiyel ve arka tampon eki gelicek.. ön tampon ek yapmıyıcam sadece ön tarafa spor yay takım 3.5 cm düşürücem.. haftaya yeni resimleri koyarım...
bir sorum olucak. bu ön kapılardaki kolonlarımız ( mit Takımı) kaç santim lik lazım? 16 13?

Bu arada Üyeler bölümüne kendini tanıtırsan iyi olur ;) uyarı alma ;)

Forum Kurallarımız
Amaç: Opel Markasının Kalitesi ve Güvenine paralel şekilde Elit ve Seçkin bir yapıyla, her alanda kurallara uyan aktiviteler yapıp gayriresmilikten uzak olarak Tüm Opel Severler arasında yardımlaşmak...

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Sol kapı bantını çıkarsan daha güzel durur,zaten sağ tarafta yok.Siyah plastik parçaları bence sakın kırmızıya boyama aracı çok boğarsın,arka stopları siyaha çevirebilirsin.Kırmızı-siyah uyumu her zaman için iyidir.
Jantlarını ben pek beğenmedim,imkanın varsa değiştir.

Sol kapı bantını çıkarsan daha güzel durur,zaten sağ tarafta yok.Siyah plastik parçaları bence sakın kırmızıya boyama aracı çok boğarsın,arka stopları siyaha çevirebilirsin.Kırmızı-siyah uyumu her zaman için iyidir.
Jantlarını ben pek beğenmedim,imkanın varsa değiştir.

eşekkurler. evet o çıtayı çıkarıcam yarın.. arka stoplara da led siyah stop aldım daha taktıramadım.. jant ları biraz daha buyutucem 16 17 ama şu an imkanım yok oteki ay ancak

Geri