Yeni Corsa da 7.000 YTL araç başı reklam maliyeti var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Corsanın fiyatını fazla bulanlara en yakın rakibin fiyatı ve kasa eskidi

Polo 1.4 TDI 70 hp trendline 30.050,00ytl

aldığınız araba ayrıyeten en düşük donanım olan tredline olarak satılıyor.

Son düzenleme:
7 milyarın fiyata indşrşm olarak yansıyacağını sanmıyorum...

eğer ole bişi varsa bence o 7 milyarı paylaştırarak bütün arabalarda yada opc lerde antarada fln indirirler die düşünüorm

reklam olarak holywoodda film mi çekmişler ki?
çoraptan kuklalar var reklamda abi yaw,angelina jolie çekse filmi yine o kadar reklam maliyeti olmaz orda :D

7 milyar reklam malıteyimi pehh komik geliyo insana ole sey olr mu ama ucuzlyacagı dogru olabilir ama 7 000 ytl ucuzlamaz agustostan sona 2008 ler gelmeye baslayınca eylul ekimde hersene cogu markada 2-3 bin ytl lik indirimler gorulur buda normaldir ;)

32500 ytl corsa enjoy+spor paketi fiyat listesi
31000 ytl'ye aldım indirim 01-09-2007 tarihine kadar geçerlidir GERÇEK tek numara opelde 1500 ytl indirim hehe 32500 - 7000 = 25500 ytl
ya kim inanır buna
bu fiyata olsa full + full alırdım ben
inanmayın

Aylardır uğraşıyorum Corsa almak için aylardır! Bu foruma girdim birçok foruma girdim insanlarla fikir alışverişinde bulundum. Ankara Opel bayileri beni görmekten bıktı artık! Ve neredeyse 1 yıldır kampanya bekliyorum! Yok oğlu yok! Çünkü araba yok satıyor. Astra,VEctra,Meriva ne istersen yapıyorlar kampanya adına. Şimdi Vectra 4 yıl garantili, Astra 5 milyar ucuz! Ama Corsa'da tık yok! Otomotiv Distribütörleri Dernegi nin verilerine göre ilk 5 ayda küçük sınıfta en çok satılan araçtı 3000 civarıydı satışlar. Bugün aldığım bir habere göre 75-80 güne çıkmış Corsa kuyruğu!

Bu araba mı 7 milyar indirilecek? 1 milyarlık kapmanya bile olmayacak diyorum ben de!

ar 19 örneği ben işte aracı 16-07-2007 tarihinde sipariş verdim teslim tarihi 01-09-2007 nerdeyse 2 tam ay birileri denize olta atmış kime düşerse artık benden sana bir tüyo opelde en iyi indirimi GERÇEK bayi balmumcu yapar oraya git ilham hnm'ı gör göreceksin farkı birde git odaktan bak aynı arabayı odakta bana 1000 ytl fazla çektiler 7000 ytl indirim yapsınlar hemen bir vectra alırım valla benden size bir tüyo daha indirim bekleyenler boşuna beklemesin aralık ayında sadece 1000 ytl indirim yapacaklarmış opel GERÇEK'ten aldığım bilgilere göre

ar 19 örneği ben işte aracı 16-07-2007 tarihinde sipariş verdim teslim tarihi 01-09-2007 nerdeyse 2 tam ay birileri denize olta atmış kime düşerse artık benden sana bir tüyo opelde en iyi indirimi GERÇEK bayi balmumcu yapar oraya git ilham hnm'ı gör göreceksin farkı birde git odaktan bak aynı arabayı odakta bana 1000 ytl fazla çektiler 7000 ytl indirim yapsınlar hemen bir vectra alırım valla benden size bir tüyo daha indirim bekleyenler boşuna beklemesin aralık ayında sadece 1000 ytl indirim yapacaklarmış opel GERÇEK'ten aldığım bilgilere göre

Tavsiye için teşekkür ederim ama müthiş bir fiyata çektim arabayı 1.2 Enjoy + spor model çünkü geçen yıl aynı bayinden Vectra 1.6 Elegance almıştık onun büyük etkisi oldu. Çok uğraştım aylarca bekledim ve fiyatta da modelde de gönlüme göre buldum kaporasını da verdim yarın notere gidicem kısmetse cumartesi alıcam arabayı ama işte nolur nolmaz diye başlık acamadım. Aylar önce bana tavsiyelerde bulunan merakla almamı bekleyen kardeşlerime de bir teşekkür edicem haliyle o başlıkta. Umarım bir aksilik çıkmaz ve sevincimi sizlerle paylaşabilirim.

7000 ytl reklam maliyeti olan araç hiçbir standart seri üretim araç olamaz. eğer öyleyse reklamcı olalım :)

Geri