Yeni Corsa da 7.000 YTL araç başı reklam maliyeti var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
açıkcasıben indirim asla beklemiyorum.aksine fiyat yükselecek diye iddia ediyorum.pahalı diyen arkadaşlar neye göre peheli buluyor fiyatı clio mu puntomu.bence fiyatı gayet uygun bir rakam.indirim hayal.bence hemen alın,zamlar gelmedennn.

corsa clionun rakibidir we fiyatı astra sewiyelernde ise burda bi yanlışlık war demektr.boş essentia paketli bir araç we 1,2 motorla düşük wergi diliminde olan bir araç için 26buçuk milyr liste fiyatı çokk fazla.mesela opc line paketi astradaki ile aynı içeriğe sahipse corsadaki fiyatı 2 mlyar 400mlyn astrdaki fiyatı ise 1milyar 150mlyn....

o kadar indirim olmaz alanlar ne yapacak şu an 1 ay ile 2 ay arası gün veriyorlar

mayıs ayında eskişehir alpatada opel astra 1,4hb 26900 ytl idi
şuanda 22600 veya 22800
Arkadaslar moralinizi bozmak gibi olmasin ama TR de size araba fiatlarinda oyle bir........(yazacak kelime bulamadim),ondan sonrada hesapta indirim yapiyorlar.Ayni araba burada 15000$

ben siyah 2 hava yastıklı klimalı yeni cmon tek kapıyı 24000 ytl full olarak aldım tek havayastıklı klimasız ve opak renk olsa 20000 ytl olur 7 bin ytl indirimle 13000 ytl :D iyi fiyat bi de eşime alırım :)

Geri